Xenos Black Friday deals 2019

Tijdens Xenos Black Friday profiteren van extra veel voordeel? Dan kunnen wij je verzekeren dat je op precies de goede website terecht bent gekomen. Blackfridaysuperdeals.nl heeft ieder jaar op Black Friday en tijdens de weken daarvoor verschillende Xenos aanbiedingen. Houdt onze website goed in de gaten voor de beste deals.

De geschiedenis van Xenos 

Xenos is opgericht in 1973 en is één van de succesvolste winkelformules van Nederland. P. De Gruyter & zn. begon een kruideniersformule, waarbij hij artikelen vanuit China en India importeerde vanuit Nederland. In de jaren ’70 was Xenos één van de eerste winkels die haar producten importeerde vanuit deze landen. De artikelen waren nog nergens anders verkrijgbaar in Nederland en waren daardoor leuk, lekker én anders. Profiteer tijdens Xenos Black Friday nu tijdelijk van extra veel voordeel op deze leuke artikelen.

Door de jaren heen groeide Xenos uit van een kruideniersformule naar een keten voor woon- huishoud- en cadeauproducten. Xenos staat bekend om haar lage prijzen en uitgebreid aanbod. Je kunt terecht bij één van de 150 filialen van Xenos of bij de webshop xenos.nl.

Xenos Black Friday

Profiteren van Xenos Black Friday aanbiedingen doe jij tijdens 29 november 2019 en de weken daarvoor. In de aanloop van 29 november 2019 verschijnen er verschillende deals op het gebied van Xenos Black Friday. Het team van Blackfridaysuperdeals.nl is dan ook dag uit bezig met het vinden van de beste deals voor onze klanten. Als je dus wilt profiteren van extra voordelige Xenos aanbiedingen, dan raden we je aan om onze website goed in de gaten te houden.

Black Friday in de Verenigde Staten

Black Friday is een traditie die vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid naar de Nederland. Ieder jaar vindt Black Friday plaats op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Deze vrijdag geniet een groot deel van de Amerikanen van een vrije dag en veel Amerikanen besluiten dan ook om deze vrijdag eens lekker te gaan shoppen voor de kerstinkopen. Dit is dan ook niet verwonderlijk aangezien Amerikaanse winkeliers tijdens Black Friday enorme kortingen geven op grote delen van hun assortiment. Kortingen tot wel 80% op de aankoopprijs zijn deze dag niet raar en Amerikanen profiteren dan ook massaal van deze voordeelacties. Tijdens Black Friday 2018 werden er in de Verenigde Staten miljarden euro’s omgezet, zowel online als in de fysieke winkels.

Dat Black Friday niet alleen in de Verenigde Staten een grote hype is blijkt wel uit het steeds groeiende aanbod van winkeliers uit Nederland die deelnemen aan Black Friday. Een voordeel hiervan is Xenos. Tijdens Xenos Black Friday kan je ook bij deze gigant profiteren van verschillende voordeelacties. Black Friday in Nederland is sinds 2014 aan een opmars bezig. In 2014 begonnen verschillende grote retailers, zoals MediaMarkt, als een van de eerste met verschillende Black Friday acties. Ook in Nederland leek Black Friday aan te slaan en vele andere grote en kleine retailers volgden de trend die MediaMarkt had geïntroduceerd. De omzet van Black Friday in Nederland bedroeg vorig jaar richting de 700 miljoen euro.

Xenos Black Friday, MediaMarkt Black Friday, Coolblue Black Friday, allemaal winkels die meedoen aan Black Friday voordeelacties. Maar waar komt de naam Black Friday, oftewel zwarte vrijdag toch vandaan? Enerzijds wordt er gedacht dat de naam Black Friday is ontleend aan het feit dat het tijdens die dag in de Verenigde Staten zo druk is met shoppende Amerikanen dat het letterlijk zwart ziet van de mensen. Anderzijds zijn er mensen die denken dat de naam Black Friday afkomstig is vanuit het feit dat vele Amerikaanse winkeliers pas ná deze dag zwarte cijfers, oftewel, winst kunnen noteren in hun boekhouding. Waar de naam precies vandaan komt zullen we misschien nooit achterhalen, maar wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat jij tijdens Xenos Black Friday kunt profiteren van extra veel kortingen op het assortiment.

Sluit Menu