Wehkamp Black Friday deals 2019

Profiteer van Wehkamp Black Friday bij Blackfridaysuperdeals.nl. Wij hebben de meest bijzondere en voordelige deals van Wehkamp voor je op een rijtje gezet. De geschiedenis van Wehkamp gaat terug naar het jaar 1952. In dat jaar stuurde Herman Wehkamp een aantal winkeltjes aan in het noordoosten van Nederland. De winkels draaide een prima omzet en waren een begrip in de regio. Toch was dat voor Herman Wehkamp niet genoeg en hij snakte naar een groter bereik. Op een gegeven moment las meneer Wehkamp over grote postorderbedrijven in Amerika. Hij besloot te proberen om dezelfde werkwijze van deze postorderbedrijven over te brengen naar Nederland. Dit was natuurlijk een groot risico, omdat de Amerikaanse markt zich op dat moment in een verder stadium dan de Nederlandse markt bevond. Uiteindelijk leende hij een bedrag van zijn moeder en besloot te investeren in een aantal matrassen. De Ƒ 1000,- gulden die hij overhield besloot hij te investeren in advertenties. Deze investering bleek een groot succes en in 2019 is Wehkamp uitgegroeid tot één van de grootste online warenhuizen van Nederland. Ook Wehkamp Black Friday bleek een groot succes en consumenten kunnen nu al een aantal jaar profiteren van extra veel voordeel tijdens deze dag. Black Friday vindt dit jaar plaats op 29 november.

Wehkamp in 2019

Dat Wehkamp in 2019 één van de grootste online warenhuizen is in Nederland wil niet zeggen dat dit zonder slag of stoot voor elkaar is gekregen. In 1995 nam Wehkamp als een van de eerste bedrijven in Nederland namelijk het risico om een deel van het bedrijf onder te brengen in een online omgeving. In 2010 werd besloten dat Wehkamp zich volledig ging richten op online winkelen. Ook dit bleek weer een geweldige zet en in 2015 opende Wehkamp het grootste geautomatiseerde distributiecentrum voor online retail ter wereld! Door de opening van dit speciale distributiecentrum is Wehkamp in staat om binnen 30 minuten na een geplaatste Wehkamp Black Friday bestelling het pakketje klaar te zetten voor verzending.

Het geautomatiseerde distributiecentrum van Wehkamp beschikt over 480.000 ‘picklocaties’ waar honderdduizenden artikelen liggen opgeslagen. Zodra Wehkamp een bestelling heeft ontvangen worden de artikelen opgehaald door geautomatiseerd shuttle-systeem. Op 22 maart 2019 werd in Zwolle het tweede nieuwe distributiecentrum van Wehkamp geopend. Dit nieuwe distributiecentrum werd gekoppeld aan het huidige distributiecentrum, waardoor het huidige oppervlak van het distributiecentrum uitkomt op ruim 100.000 m2.

Wehkamp Black Friday 2019

Tijdens Black Friday staat Wehkamp erom bekend enorme kortingen weg te geven. In 2019 gaven zij kortingen weg tot wel 60% van de aankoopprijs. Het assortiment van Wehkamp bestaat uit dameskleding, herenkleding, kinderkleding, beautyartikelen, wonen & slapen, tuin & klussen, huishouden, elektronica, speelgoed & games, sport & vrije tijd én nog veel meer. Tijdens Wehkamp Black Friday kan je profiteren van kortingen op al deze productcategorieën. Op dit moment zijn de Wehkamp Black Friday acties van 2019 nog niet bekend, maar zodra deze bekend zijn zullen deze op de website van Blackfridaysuperdeals.nl verschijnen.

De voordelen van Wehkamp 

Wehkamp is één van de grootste warenhuizen in Nederland en shoppen tijdens Wehkamp Black Friday biedt verschillende voordelen. Wat zijn de voordelen van Wehkamp?

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Bezorgd, waar en wanneer je dat wilt
  • Uitgebreide reviews en productinformatie van klanten
  • Uitgebreid assortiment met meer dan 150.000 artikelen
  • 14 dagen nadenktijd over je aankoop
  • Gratis retourneren
  • Veilige betaalmogelijkheden
  • Gespreid betalen
  • Persoonlijk contact
  • Uitpak- en terugneemservice

Sinds 1952 is Wehkamp uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse markt, met meer dan 2 miljoen vaste klanten en honderdduizenden artikelen van 2.000+ merken. Op de website van Wehkamp vind je weten waar je naar op zoek bent. Betaal niet meer dan nodig en profiteer met Blackfridaysuperdeals.nl van extreem goede Wehkamp Black Friday deals!

Sluit Menu