vtwonen Black Friday deals 2019

Tijdens de vtwonen Black Friday acties shop je jouw favoriete items met kortingen die kunnen oplopen tot wel 60%. Ben jij op zoek naar nieuwe meubels, maar heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want tijdens Black Friday heeft vtwonen verschillende acties die je veel geld kunnen besparen op de aanschaf van nieuwe meubels. Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten voor het meest actuele aanbod op het gebied van Black Friday deals.

Wat is vtwonen?

Magazine 

vtwonen is een magazine, tv-programma, online webwinkel én meer. Iedere maand brengt vtwonen een een magazine op trend- en lifestyle gebied uit voor haar abonnees. In dit magazine ontvangen abonnees handige tips & tricks, zelfmaakideeën en de nieuwste trends. Je kunt het magazine zowel digitaal als thuis ontvangen.

TV-programma 

Naast een uitgebreid magazine heeft vtwonen ook een TV-programma. In het programma ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ gaan verschillende vtwonen stylisten aan de slag met woning make-overs, zodat bewoners weer verliefd kunnen worden op hun eigen huis. Iedere week gaan de stylisten in samenwerking met de presentator Kees Tol de uitdaging aan. Het programma ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ is iedere zondagavond te zien op SBS6 om 18:55. Wil jij nu zelf ook weer eens verliefd worden op je eigen huis? Dan kan je tijdens Black Friday voordelig woonproducten in slaan waarmee jij je eigen huis kunt opfleuren en weer kunt genieten vanuit je woning als nooit tevoren!

vtwonen.nl

Op de webshop shop.vtwonen.nl vind je een uniek assortiment aan verlichting, woonaccessoires en servies. Op deze website vind je gegarandeerd de producten die jij nodig hebt om je huis weer te laten voelen als een échte thuisomgeving. Heb jij op de website een prachtig bankstel of andere meubel gezien? Dan raden we je toch nog even aan om te wachten tot de vtwonen Black Friday aanbiedingen. Deze aanbiedingen staan erom bekend dat je kunt profiteren van extra veel voordeel op allerlei woonaccessoires.

vtwonen Black Friday

In 2018 gaf vtwonen tijdens vtwonen Black Friday kortingen tot maar liefst 60% op verschillende populaire producten uit hun collectie. Vier dagen lang kon je profiteren van verschillende voordeelacties in vrijwel iedere categorie van de webshop. Ook dit jaar verwachten wij weer dat vtwonen Black Friday veel in petto heeft voor de cosumenten. Op dit moment zijn de aanbiedingen voor Black Friday nog niet bekend, maar zodra deze bekend gemaakt worden zullen deze op onze website verschijnen. Tijdens Black Friday weet je in ieder geval dat je nooit te veel betaald voor de aanschaf van je nieuwe woonproducten.

De trend Black Friday

De traditie Black Friday vindt al jarenlang plaats in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland is deze traditie aan een zekere opmars bezig. In Nederland is het gelukkig nog niet zo gek dat er duizenden mensen tegelijkertijd een winkel proberen te dringen, maar de aanbiedingen van de Nederlandse retailers beginnen wel steeds meer in de buurt te komen van de Amerikaanse aanbiedingen. Tijdens vtwonen Black Friday kan je namelijk profiteren van kortingen tot wel 60% op het aankoopbedrag.

Blackfridaysuperdeals.nl is zeer benieuwd hoe Black Friday zich de komende jaren gaat ontwikkelen in Nederland. Wij verwachten dat Black Friday ieder jaar groter en groter gaat worden en dat er veel meer winkels, mee gaan doen aan deze trend. Wij zullen deze trend dan ook zeker nauwlettend in gaten houden en zodra de deals van vtwonen Black Friday bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

Sluit Menu