TomTom Black Friday deals 2019

Op zoek naar de beste TomTom Black Friday deals? Bekijk dan eens alle aanbiedingen op onze website. Blackfridaysuperdeals.nl is dag in dag uit bezig met het verzamelen van de beste kortingscodes voor TomTom. Ben jij ook al een tijdje op zoek naar een nieuw navigatiesysteem, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Profiteer dan nu tijdelijk van onze TomTom Black Friday aanbiedingen.

De geschiedenis van TomTom

TomTom is een Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen die over de hele wereld worden verkocht. Op dit moment is TomTom één van de marktleiders op het gebied van navigatiesystemen, maar er waren tijden dat dit anders was. Hoe is TomTom NV ontstaan en hoe zijn ze uitgegroeid tot deze wereldwijde marktleider?

Het begon allemaal in 1991 toen Peter-Frans Pauwels en Pieter Geelen het bedrijf Palmtop oprichtte. De focus van Palmtop lag op het ontwikkelen van applicaties voor handheld computers. De eerste applicaties die Palmtop ontwikkelde waren woordenboeken, personal finance-producten, spelletjes en routeplanners. Om deze applicaties aan de man te brengen werd in 1994 hulp ingeschakeld van Corinne Vigreux. Palmtop groeide snel en in 2001 werd uiteindelijk de sleutelpersoon van het hedendaagse TomTom binnengehaald. Harold Goddijn, ex-CEO van Psion werd de vierde volledige partner en op basis zijn ingevingen werd de bedrijfsnaam veranderd naar TomTom. TomTom besloot zich vanaf dat moment te focussen op het aanbieden van navigatiesystemen voor auto’s.

Het was dan ook in het jaar 2001 dat TomTom voor het eerst een mobiel autonavigatiesysteem uitbracht: TomTom Navigator. Tegenwoordig kennen we deze navigatiesystemen natuurlijk allemaal en tijdens TomTom Black Friday kan je nu profiteren van extra veel voordeel.

Vanaf dat TomTom haar focus toelegde op autonavigatiesystemen begon TomTom steeds meer te groeien. In 2005 werd uiteindelijk besloten om het bedrijf naar de beurs te brengen. Tijdens de beursgang haalde TomTom een bedrag op van circa € 125 miljoen. In 2006 werd TomTom onderdeel van de AEX-index.

TomTom Black Friday 

TomTom is geen onbekende als het op TomTom Black Friday aanbiedingen aankomt. Ieder jaar hebben zij weer verschillende aanbiedingen voor de consumenten in petto en ook dit jaar kan je weer profiteren van verschillende voordeelacties. Op dit moment zijn de TomTom Black Friday deals nog niet bekend, maar zodra deze bekend zijn zullen deze op de website van Blackfridaysuperdeals.nl verschijnen.

Black Friday is een evenement wat ieder jaar aan populariteit wint in Nederland. Black Friday overgewaaid vanuit de Verenigde Staten waar het al jarenlang een evenement is vol met chaos en extreem hoge kortingen. Tijdens Black Friday geven Amerikaanse winkeliers enorme kortingen op hun assortiment. Black Friday valt ieder jaar op de vrijdag na Thanksgiving en veel Amerikanen hebben dan een vrije dag. Duizenden, zo niet miljoenen Amerikanen zien Black Friday als het start van het kerstseizoen en willen tijdens deze vrijdag zo goedkoop mogelijk hun kerstinkopen doen.

Black Friday heeft volgens velen de naam te danken aan het feit dat het tijdens Black Friday zo druk is met shoppende mensen dat dit ook wel de ‘Zwarte Vrijdag’ wordt genoemd.

Tijdens Black Friday in de Verenigde Staten ontstaan dan ook regelmatig chaotische taferelen wanneer er bijvoorbeeld honderden mensen tegelijkertijd een winkel proberen binnen te dringen. Maar ook in Nederland is Black Friday aan een opmars bezig en verschillende winkels houden Black Friday acties. TomTom Black Friday is hier een voorbeeld van.

Wil jij nu ook profiteren van TomTom Black Friday acties, maar weet jij niet goed waar je deze deals kan vinden? Geen zorgen. Blackfridaysuperdeals.nl is iedere dag op zoek naar de beste Black Friday deals. Niet voor niets worden wij dan ook al jarenlang dé specialist genoemd op het gebied van Black Friday TomTom deals én andere aanbiedingen.

Sluit Menu