Sennheiser Black Friday deals 2019

Sennheiser Black Friday is het evenement voor de muziekliefhebber om extra voordeel te pakken op de kwaliteitsproducten uit het assortiment van Sennheiser. Sennheiser is al jarenlang een toonaangevende producent van topkwaliteit microfoons. Blackfridaysuperdeals.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van het beste Sennheiser Black Friday deals en op onze website vind je een compleet overzicht.

De geschiedenis van Sennheiser

Sennheiser werd in 1945 opgericht door meneer Fritz Sennheiser. Voordat het bedrijf Sennheiser heette, heette het bedrijf Labor W. Zij hielden zich vooral bezig met het maken van meetinstrumenten voor bedrijven. Een van de bedrijven waarvoor ze meetinstrumenten waren was Siemens. Uiteindelijk besloot Sennheiser zich toe te leggen op het maken van microfoons en de eerste microfoon die werd uitgebracht heette de DM 1. De DM 1 was in principe een verbeterde versie van een microfoon die Siemens had geïntroduceerd. In 1958 besloot Fritz uiteindelijk om de naam Labow W te veranderen naar Sennheiser.

De naam Labor W vond hij, begrijpelijk, niet ‘catchy’ genoeg. De eerste klassieke Sennheiser microfoons die het bedrijf op de markt bracht waren de MD 21, MD 421 en de MD 441. Een bijzonder feitje is dat deze microfoons tegenwoordig nog steeds gebruikt worden in menig studio of podium. Wil jij deze tijdloze microfoons nu voordelig op de kop tikken? Profiteer dan van de Sennheiser Black Friday aanbiedingen op onze website.

Eind jaren ’90 lanceerde Sennheiser de ‘Evolution’ lijn. Deze lijn was een stuk betaalbaarder dan de voorgangers en waren tevens voorzien van een aantal innovatieve uitvindingen, die we inmiddels niet meer weg kunnen denken uit de muziekindustrie. Voorbeelden hiervan zijn de drummicrofoon met een klem aan de rand van de trommel. Hierdoor hoef je geen microfoonstandaard te gebruiken.

Met de introductie van de ‘Evolution’ serie introduceerde Sennheiser tevens een nieuw tijdperk voor draadloze microfoons. Wist je dat de eerste draadloze Sennheiser microon al in 1957 in gebruik werd genomen? Eind jaren ’90 werden draadloze microfoons met de introductie van de Sennheiser Evolution Wireless lijn beschikbaar voor een groter publiek. Ook tegenwoordig heeft Sennheiser een uitgebreid aanbod aan draadloze microons. De topkwaliteit van Sennheiser zelf ervaren? Profiteer dan tijdelijk van de Sennheiser Black Friday aanbiedingen.

Sennheiser Black Friday

Fritz Sennheiser overleed helaas in 2010 maar zijn legende leeft nog steeds voort in de muziekwereld van vandaag. De oprichting van het Labor W, wat uiteindelijk uitgroeide tot Sennheiser, heeft voor vele innovaties gezorgd in de muziekindustrie waar we vandaag de dag nog van profiteren. En profiteren dat doen we zeker en al helemaal tijdens Sennheiser Black Friday.

Black Friday komt oorspronkelijk gezien uit de Verenigde Staten en vindt ieder jaar plaats op de vierde vrijdag van november. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 29 november 2019 en zowel in de Verenigde Staten als in Nederland profiteer je van extra veel voordeel.

Black Friday in de Verenigde Staten staat bekend als dé koopjesdag van het jaar waar duizenden, niet miljoenen Amerikanen op af komen. Deze vrijdag kan soms zelf zo hectisch worden dat het ook weleens zwarte vrijdag wordt genoemd. Zwarte vrijdag is natuurlijk de Engelse vertaling van Black Friday.

Maar dat is niet de enige reden waar Black Friday haar naam aan heeft te danken. Veel Amerikaanse winkeliers kunnen pas na Black Friday winst noteren in hun boekhouding. Winst wordt altijd genoteerd in zwarte cijfers en vandaar dan ook de naam.

Wil jij ook profiteren van extra veel voordeel op Sennheiser producten bekijk dan eens onze website. Blackfridaysuperdeals.nl is de website als het gaat om Sennheiser Black Friday deals én meer.

Sluit Menu