Puma Black Friday deals 2019

De tijd voor Puma Black Friday is weer aangebroken. Tijdens Black Friday op 29 november kan je weer profiteren van vele verschillende voordeelacties. In 2018 gaf Puma meerdere dagen 30% korting op het gehele assortiment. Was je bestelling hoger dan € 150,- dan kreeg je zelfs 40% korting. Ook dit jaar verwachten wij weer flink wat voordeel tijdens Puma Black Friday en de dagen hiervoor. Wij zullen je dan ook zeker te weten goed op de hoogte houden van alle aanbiedingen.

De geschiedenis van Puma

De geschiedenis van Puma is op z’n minst, net als de geschiedenis van Adidas, uniek te noemen. Het begon allemaal bij de twee broers Rudolf en Adolf Dassler. De twee broers hadden het idee om een schoenenfabriek op te richten en dit deden zijn dan ook in 1924. Samen startten zij de Gebrüder Dassler Schuhfabrik. De samenwerking tussen de twee broers verliep in het begin zonder problemen en door hun verschillende karakters vulden ze elkaar goed aan. Adi was de harde werker en Rudolf was beter in het verkopen van de producten. In 1936 droeg de hardloper Jesse Owens schoenen van de Dassler Schuhfabrik tijdens de Olympische spelen. Jesse Owens zou tijdens deze Olympische Spelen vier gouden medailles winnen. Dit was het eerste succes van de twee broers, maar zeker niet het enige succes. Ook tegenwoordig zijn de Puma schoenen nog even relevant als vroeger en tijdens Puma Black Friday profiteer je nog steeds van extra voordeel.

Toen de Tweede Wereldoorlog voorbij was konden de broers het steeds slechter met elkaar vinden. Wat de reden is voor de slechter wordende band is tot op de dag van vandaag nooit bekend geworden. Er gaan verhalen in het rond over Rudolf die tijdens de oorlog werd opgepakt en dacht dan zijn broer Adi hierachter zat. Maar er gaan ook verschillende verhalen in het rond over de broers vreemdgingen met de vrouwen van elkaar. De waarheid zullen we naar alle waarschijnlijkheid nooit achterhalen, omdat beide broers de reden van de breuk in hun graf hebben meegenomen. Wat we in ieder geval wel met zekerheid hebben kunnen achterhalen is dat je 2019 weer flink kunt profiteren van Puma Black Friday aanbiedingen.

De verslechterende band betekende in 1948 in ieder geval dat de broers besloten om niet meer met elkaar samen te werken. Adi Dassler noemde zijn nieuw bedrijf ‘Adi Dassler Adidas Sportschuhfabrik’ en Rudolf ging verder onder de naam ‘Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler’. De ruzie tussen de twee broers is nooit bijgelegd, maar we hebben er in ieder geval wel twee prachtige sportmerken aan overgehouden die beide kwaliteitsproducten leveren. Wil jij nu ook eens Puma schoenen of een trainingspak extra voordelig aanschaffen? Profiteer dan nu tijdelijk van Puma Black Friday aanbiedingen op onze website.

Puma Black Friday

Black Friday komt oorspronkelijk vanuit de Verenigde Staten. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 29 november 2019. Tijdens deze dag kan je profiteren van allerlei soorten aanbiedingen van allerlei soorten winkels. Ieder jaar wordt Black Friday traditiegetrouw gevierd op de vrijdag na de feestdag Thanksgiving. Bijna iedere Amerikaan heeft deze vrijdag en vrij en veel winkeliers geven tijdens Black Friday massale kortingen. Black Friday is voor de meeste Amerikaanse winkeliers dan ook de drukste dag van het jaar. Wereldwijd worden er tijdens Black Friday miljarden omgezet. In Nederland lag de omzet van Black Friday vorig jaar op zo’n bijna 700 miljoen euro en wij verwachten dat de omzet van Black Friday dit jaar nog hoger gaat uitvallen.

Wil jij nu iedere dag op de hoogte blijven de beste Black Friday aanbiedingen? Dan raden wij je zeker aan om onze website goed in de gaten te houden. Blackfridaysuperdeals.nl, de meest voordelige aanbieder van Puma Black Friday aanbiedingen én meer!

Sluit Menu