Nintendo Switch Black Friday deals 2019

Ben je op zoek naar Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen? Dan kunnen wij je verzekeren dat je op de juiste website terecht bent gekomen. Blackfridaysuperdeals.nl heeft ieder jaar verschillende aanbiedingen voor je in petto voor allerlei winkels en producten. Bekijk nu onze website en wees geen dief van je eigen portemonnee.

Nintendo Switch

Koop jouw nieuwe Nintendo Switch tijdens Black Friday bij de volgende webshops

Coolblue

Bekijk alle Nintendo Switch aanbiedingen tijdens Black Friday bij Coolblue

MediaMarkt

Bekijk alle Nintendo Switch aanbiedingen tijdens Black Friday bij MediaMarkt

Bol.com

Bekijk alle Nintendo Switch aanbiedingen tijdens Black Friday bij Bol.com

De geschiedenis van Nintendo

De Nintendo Switch is de nieuwste console van Nintendo. Nintendo is een Japans bedrijf en is al jarenlang een wereldwijde pionier op het gebied van entertainment. De geschiedenis van Nintendo begint al in het jaar 1889!

In dat jaar begon Fusajiro Yamauchi met het produceren van Japanse Hanafuda-speelkaarten. Hanafuda betekent in het Japans ‘Bloemkaarten’. Zo’n 13 jaar later in 1902 begint Yamauchi met de productie van de kaarten in een Westerse Stijl. Deze kaarten waren in het begin uitsluitend bedoeld voor de export, maar al snel bleek dat de kaarten ook in Japan razend populair waren. Ook in 2019 is Nintendo nog steeds zeer populair. Pak nu je voordeel met Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen.

In 1933 wordt uiteindelijk de vennootschap Yamauchi Nintendo & Co. opgericht. Tot het jaar 1963 blijft Nintendo zich bezighouden met de productie van speelkaarten. Het was niet eerder dan het jaar 1974 toen Nintendo een voorloper van de tegenwoordige spelcomputer ontwikkelde. In 1974 ontwikkelde Nintendo namelijk een beeldprojectiesysteem. Dit beeldprojectiesysteem met een 16mm-filmprojector kon worden gebruikt in speelhalautomaten en het bedrijf begon het systeem te exporteren naar Amerika en Europa. Wie had bijna 50 jaar later kunnen denken dat Nintendo de eerste revolutionaire handheld-console op de markt zou brengen? Blackfridaysuperdeals.nl zag dit in ieder geval niet aankomen, maar wat we wel zien aankomen zijn voordelige Nintendo Switch Black Friday deals op 29 november 2019!

In 1976 wordt uiteindelijk het eerste videospelsysteem gecreëerd waarbij voor het eerst gebruik wordt gemaakt van een microprocessor. Uiteindelijk zou Nintendo in de jaren die daarop volgde verschillende gameconsoles op de markt brengen en op 3 maart 2017 brachten zij hun nieuwste console op de markt, de Nintendo Switch. Wil jij nu voordelig een Nintendo Switch aanschaffen? Profiteer dan van de Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen op Blackfridaysuperdeals.nl.

De Nintendo Switch 

De Nintendo Switch is geen traditionele gameconsole zoals je die van Microsoft (Xbox) of Sony (Playstation) gewend bent. De Nintendo Switch is namelijk een console en een handheld in één. Nintendo omschrijft de Nintendo Switch zelf als: ‘een console die je mee kunt nemen’. De Switch is dan ook een console die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de console op je TV aan te sluiten, maar daarnaast kan hij ook gebruikt worden als een tablet voor onderweg. Heb jij altijd al onderweg willen gamen? Sla dan nu voordelig je slag tijdens Nintendo Switch Black Friday en wie weet kan jij lekker gamen tijdens je volgende trip!

De Nintendo Switch is te bedienen door gebruik te maken van de knoppen aan de zijkant. De knoppen kunnen ook losgekoppeld worden en bieden de mogelijkheid om als één controller óf zelfs als twee controllers gebruikt te worden. Liever een vaste controller? Dan is het ook mogelijk om een Wireless Pro Controller aan te schaffen. Ook tijdens Nintendo Switch Black Friday kan je profiteren van extra veel voordeel op deze Wireless Pro Controller.

De hardware

We vermelden al eerder dat de Nintendo Switch niet zomaar een console, maar tevens een handheld is. Dit is dan ook terug te zien in de hardware van de console. De Nintendo Switch draait op de zogenoemde ‘system on a chip’ van Nvidia en dit is waarschijnlijk dezelfde Tegra X1-soc die Nvidia gebruikt in zijn eigen Shield TV en in Googles Pixel C-tablet. Het ingebouwde scherm van de Nintendo Switch heeft een diagonaal van 6,2 inch en ondersteunt een maximale resolutie van 720p. Wanneer de Nintendo Switch op een TV wordt aangesloten ondersteunt deze een maximale resolutie van 1080p. Wil jij nu eens zelf beleven wat deze revolutionaire console allemaal in huis heeft? Profiteer dan van de Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen op Blackfridaysuperdeals.nl.

Wees geen dief van je eigen portemonnee en profiteer nu van extra veel voordeel tijdens de Nintendo Switch Black Friday deals!

Sluit Menu