MediaMarkt Black Friday deals 2019

MediaMarkt Black Friday is het perfecte moment om scherp geprijsde elektronica-artikelen aan te schaffen. MediaMarkt is in 1979 opgericht in het Duitse München en in die tijd kocht iedereen zijn of haar nieuwe tv, grammofoonplaat of wasmachine bij een speciaalzaak. Toentertijd was je als consument dan ook gebonden aan het assortiment van de speciaalzaak bij jou in de buurt. Dit kon en moest anders vonden de vier MediaMarkt oprichters. Om die reden openden zijn dan ook een enorme elektronicazaak op een industrieterrein in München. Het idee van de vier MediaMarkt oprichters was dat klanten bereid zouden zijn om een eindje te reizen naar een locatie buiten de stad, mits zij natuurlijk voordelige prijzen en een uitgebreide keuze voorgeschoteld kregen. Het idee bleek een uiteindelijke goudmijn en inmiddels bedraagt de jaarlijkse omzet van Mediamarkt meer dan 21 miljard euro. Profiteer tijdens Mediamarkt Black Friday van extra voordelig geprijsde artikelen.

Het aanbod en acties van MediaMarkt!

Black Friday MediaMarkt, één van de eerste in Nederland

De MediaMarkt Black Friday acties waren een van de eerste Black Friday acties in Nederland.

In 2014 startte het bedrijf met de eerste landelijke MediaMarkt Black Friday campagne. Ieder jaar geeft MediaMarkt een andere naam aan dit speciale evenement, zo heette het in 2014 bijvoorbeeld nog ‘Black Friday Mega Deals’ en in 2017 ‘Black Friday Super Sale’. Ondanks de verschillende namen van het evenement blijft de basis in principe hetzelfde namelijk, hoge kortingen op tal van producten. Voorbeelden van producten die vorig jaar sterk in prijs waren verlaagd zijn:

  • Sonos Play 1
  • Samsung 49 inch 4K Ultra HD Smart Led TV
  • Bosch wasmachine WAN282M2NL
  • Samsung Galaxy S7 32GB

De MediaMarkt Black Friday acties van dit jaar zijn helaas nog niet bekend, maar we kunnen je verzekeren dat je ook dit jaar weer kunt profiteren van torenhoge kortingen op allerlei elektronica artikelen. Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van alle aanbiedingen van MediaMarkt!

MediaMarkt Black Friday Cashback Actie

Terwijl Bol.com zich onderscheidt door middel van het ‘Black Friday Festival’ probeert MediaMarkt zich van de concurrentie te onderscheiden door middel van de ‘MediaMarkt Black Friday Cashback actie’. Tijdens deze Cashback actie is het mogelijk om een aantal producten te kopen, waarna je tot wel 50% van het aankoopbedrag krijgt teruggestort. Hoe werkt deze Cashback actie precies? Nou, stel dat je een nieuwe mediaplayer koopt ter waarde van € 500,-, dan moet je er voor zorgen dat je de aankoop bon mee naar huis neemt. Tijdens de Black Friday MediaMarkt Cashback actie kan je op de website van MediaMarkt het bestelbedrag én je gegevens invullen, waarna je binnen een korte periode (enkele weken) een deel van het aankoopbedrag teruggestort krijgt op je rekening. Dit is een heerlijk gevoel en vooral wanneer je, net als velen anderen consumenten, in het begin geen rekening hebt gehouden met de actie. De Cashback actie is geldig op bijna alle artikelen van MediaMarkt.

Naast Black Friday MediaMarkt, nu ook Red Friday

Toen MediaMarkt zag dat de introductie van Black Friday in Nederland een groot succes was besloten zij om een nieuw evenement in het leven te roepen, namelijk ‘Red Friday’. Anders dan de MediaMarkt Black Friday actie vindt de Red Friday actie een maand eerder plaats in oktober. In 2019 vond de Red Friday actie plaats van 25 t/m 27 oktober.

Blackfridaysuperdeals.nl is dé site voor consumenten die op zoek zijn naar voordelige MediaMarkt Black Friday aanbiedingen. Door onze website goed in de gaten te houden blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen en kan jij zo goedkoop mogelijk elektronica apparatuur scoren.

Blackfridaysuperdeals.nl, dé specialist wanneer het gaat om MediaMarkt Black Friday deals!

Sluit Menu