MacBook Black Friday deals 2019

Blackfridaysuperdeals.nl is de specialist op het gebied van MacBook Black Friday aanbiedingen. Werk je dag in dag in uit op de computer dan is de aanschaf van een MacBook zeker het overwegen waart. Apple MacBooks staan bekend als zeer snelle computers die een lange tijd meegaan en met de regelmatige software updates is jouw computer altijd voorzien van de nieuwste technieken.

MacBook

Koop jouw nieuwe MacBook tijdens Black Friday bij de volgende webshops

Coolblue

Bekijk alle Apple MacBook tijdens Black Friday bij Coolblue

MediaMarkt

Bekijk alle Apple MacBook tijdens Black Friday bij MediaMarkt

Amac

Bekijk alle Apple MacBook tijdens Black Friday bij Amac

Bol.com

Bekijk alle Apple MacBook tijdens Black Friday bij Bol.com

De geschiedenis van de MacBook 

De eerste MacBook werd geïntroduceerd op 16 mei 2006. De MacBook Pro was de eerste laptop van Apple die gericht was op de consumentenmarkt. Ten tijde van de introductie kosten de MacBook Pro 1.999 dollar. In hetzelfde jaar bracht Apple de ‘MacBook’ op de markt. Dit was een goedkopere versie van de MacBook Pro en deze versie werd aangeboden voor een bedrag van 999 dollar. De introductie van de goedkopere MacBook bleek een meesterzet en al snel werd dit product de bestverkochte Mac in de geschiedenis van Apple. In 2008 werd de opvolger van de MacBook Pro geïntroduceerd, de MacBook Air. Uiteindelijk zou de productie van de MacBook op 20 juli 2011 worden stopgezet voor de consumentenmarkt. De MacBook zou nog februari 2012 beschikbaar blijven voor educatieve doeleinden. Tegenwoordig staan MacBooks bekend als computer van kwaliteit, maar met een hoog prijskaartje. Gelukkig kun je tijdens MacBook Black Friday extra veel voordeel pakken. Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten voor de scherpste aanbiedingen.

De volgende generatie MacBooks werd geïntroduceerd in 2015. Apple organiseerde een speciaal evenement op 9 maart 2015 om de volgende generatie MacBooks aan te kondigen. De volgende generatie zou al een maand later, op 10 april 2015 het levenslicht zien. In 2016 en in 2017 zou Apple nog vernieuwde MacBook uitbrengen van dezelfde generatie. Wil jij nu tijdelijk extra voordeel pakken op deze nieuwe generatie MacBooks? Houdt dan onze website in de gaten en profiteer tijdelijk van MacBook Black Friday aanbiedingen.

MacBook Black Friday

In 2018 heeft Apple de prijs van het 2018-model MacBooks verlaagd naar 1249 euro. Natuurlijk zijn we van Apple geen lage prijzen gewend en dit is bij de MacBooks dan ook zeker niet het geval. Maar aan de andere kant ben je met de aankoop van Apple producten wel verzekerd van kwaliteit en tijdens de MacBook Black Friday aanbiedingen kan je nu tijdelijk profiteren van extra voordeel op jouw nieuwe MacBook.

Black Friday is een trend die uit Amerika naar Nederland is over komen waaien. Sinds 2014 krijgt Black Friday steeds meer voet aan de grond in Nederland. In dat jaar begonnen dan ook grote winkels zoals MediaMarkt met verschillende Black Friday acties. Kleine winkeliers hebben deze trend overgenomen en tegenwoordig nemen honderden winkels deel aan Black Friday in Nederland.

Black Friday in de Verenigde Staten

Niet alleen in Nederland kan je profiteren van MacBook Black Friday aanbiedingen, maar ook in de Verenigde Staten is dit het geval. Black Friday in de Verenigde Staten is een enorm festijn met chaotische taferelen tot gevolg. In de Verenigde Staten staat men dan ook niet raar te kijken als er honderden mensen tegelijkertijd een winkel proberen binnen te dringen op zoek naar de meest voordelige aanbiedingen.

Black Friday is al jarenlang een traditie in Amerika en wordt ieder jaar gehouden op de vrijdag na Thanksgiving. In 2019 vindt Black Friday plaats op 29 november. Houdt onze website goed in de gaten voor voordelige MacBook Black Friday aanbiedingen én meer!

Waar de naam Black Friday precies vandaan komt is niet helemaal bekend, maar waarschijnlijk is deze ontleend aan het feit dat het tijdens Black Friday in de Verenigde Staten zo druk is, dat deze dag ook wel ‘zwarte vrijdag’ wordt genoemd.

Blackfridaysuperdeals.nl, de meest voordelige aanbieder van MacBook Black Friday.

Sluit Menu