Karwei Black Friday deals 2019

Voordelig Karwei Black Friday aanbiedingen scoren? Houdt dan onze website goed in de gaten. Op dit moment zijn de Karwei Black Friday aanbiedingen nog niet bekend, maar zodra deze bekend zijn verschijnen deze op onze website. Tijdens de Black Friday acties van Karwei verwachten wij dat je, net zoals vorig jaar, kan profiteren van tot wel 20% korting op het gehele assortiment.

Het ontstaan van Karwei

Karwei is onderdeel van een overkoepelende organisatie genaamd Intergamma. Net zoals de bouwmarkten van Karwei behoren ook de Gamma-bouwmarkten tot deze organisatie. Karwei is opgericht in 1975 en de eerste winkel werd geopend in Utrecht. De naam Karwei is ontleend aan de gelijknamige doe-het-zelfvakbeurs die sinds 1967 ieder jaar in de Utrechtse jaar beurs werd gehouden. Tot 1991 was Karwei een zelfstandige organisatie, maar in ditzelfde jaar werd Karwei Holland Nationaal BV overgenomen door Intergamma.

In het begin van de 21e eeuw krijgen doe-het-zelfmarkten het moeilijker in Nederland, maar door een reorganisatie binnen Intergamma weet Karwei toch haar marktaandeel te behouden in Nederland. Belangrijke veranderingen die Intergamma heeft doorgevoerd waren bijvoorbeeld het inkopen rechtstreeks bij de bron en de introductie van een klantenkaart. Mede door deze ingezette veranderingen én door de ombouwing van het Franse Bicorama tot Karwei bouwmarkten bleef Karwei groeien. Op dit moment heeft Karwei bijna 400 vestigingen in Nederland en België, die allen deelnemen aan Karwei Black Friday.

Sinds februari 2014 beschikt Karwei Holland Nationaal BV ook over een webshop. Op deze webshop vinden consumenten een ruim aanbod aan decoratieve producten voor in huis. Karwei onderscheidt zich o.a. van Gamma en Praxis doordat het bedrijf een decoratief assortiment aanbiedt. Tegenwoordig werkt Karwei nog dag in dag uit om het online assortiment uit te breiden. Tijdens Karwei Black Friday profiteer je zowel online als in de winkel van kortingen op een groot deel van het assortiment.

Karwei Black Friday

Dat ook Karwei Black Friday inmiddels een begrip is geworden in Nederland is geen verrassing. Black Friday is immers steeds populairder aan het worden in Nederland en dat is dan ook niet raar gezien het succes dat Black Friday in Amerika al jaren behaald. Black Friday is een evenement dat is overgewaaid vanuit Amerika en ieder jaar wordt Black Friday gevierd op de vierde vrijdag van november. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 29 november 2019.

Het ontstaan van Black Friday is niet helemaal duidelijk, maar het is wel zeker dat Black Friday al tientallen jaren plaatsvindt in de Verenigde Staten. Er gaan verschillende theorieën rond over het ontstaan van Black Friday. De meest gehoorde theorie is dat Black Friday is ontstaan tijdens jaarlijkse parades in Amerika. Deze parades vonden al plaats in de 18e eeuw en waren welbezocht. Om extra klanten te trekken besloten Amerikaanse winkeliers om extra korting te geven. Een nieuwe traditie was geboren.

Over het ontstaan van de naam ‘Black Friday’ gaan ook verschillende verhalen in het rond. De ene persoon zegt weer dat de naam Black Friday is ontleent aan het feit dat het op die vrijdag letterlijk zwart ziet van winkelende Amerikanen. Een andere theorie is dat winkeliers pas na Black Friday zwarte cijfers kunnen schrijven in hun boekhouding. Zoals gezegd is er nog veel onduidelijk over het ontstaan van de naam Black Friday, maar wat we in ieder geval wel weten is dat je tijdens Karwei Black Friday kunt profiteren van extra veel voordeel. Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl voor alle aanbiedingen.

Wil jij nou ook profiteren van de meest voordelige Black Friday deals? Dan raden wij je zeker aan om onze website goed in de gaten te houden. Voordelige aanbiedingen, zoals Karwei Black Friday aanbiedingen zullen op onze website verschijnen.

Sluit Menu