JD Sports Black Friday deals 2019

Pak nu extra veel voordeel tijdens JD Sports Black Friday. JD Sports is een sportmerk dat bekend staat om bijvoorbeeld de exclusieve designs van merken zoals Adidas en Nike. Bij JD Sports kun je terecht voor verschillende schoenen, hoodies en trainingspakken van topmerken. Bekijk nu het gehele aanbod van JD Sports in de webwinkel. Op de website van Blackfridaysuperdeals.nl kan je nu extra voordeel pakken op de producten uit deze webwinkel.

De geschiedenis van JD Sports 

JD Sports is van oorsprong een Brits bedrijf en maakt onderdeel uit van JD Sports Fashion PLC. In 1981 werd de eerste winkel van JD Sports geopend in Bury, een stad in het noorden van Engeland. Onder JD Sports Fashion PLC vallen verschillende bedrijven van over de hele wereld, zoals; Blacks, Sprinter, Scotts, Size?, Aktiesport, Perry Sport en natuurlijk JD Sports.

In de eerste opvolgende jaren na de oprichting van JD Sports focuste het bedrijf zich vooral op de Engelse markt. Dit heeft JD Sports dan ook zeker geen windeieren gelegd, want in Engeland zijn zij de toonaangevende detailhandel op het gebied van modieuze sport- en casual kleding. Enkele topmerken uit het assortiment van JD Sports zijn Nike en Adidas, maar daarnaast heeft JD Sports ook een eigen lijn met merken zoals; Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport. In 2018 kon je tijdens JD Sports Black Friday vijf dagen lang profiteren van 50% korting op verschillende items uit de collectie van JD Sports.

Tegenwoordig probeert JD Sports ook de Europese markt te penetreren en hebben zij winkels geopend in o.a. Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Denemarken & Zweden én nu ook de eerste winkel in Maleisië.

Het assortiment van JD Sports 

Het assortiment van JD Sports bestaat uit verschillende topmerken zoals; Nike, Fila, Adidas, Levi’s, Champions en nog veel meer. Tijdens JD Sports Black Friday kan je profiteren van voordeel op een groot deel van deze merken. Het gehele aanbod van JD Sports is verkrijgbaar in de webshop, maar ook in de fysieke winkels van het bedrijf vind je een groot deel van de collectie. JD Sports heeft op dit moment 25 winkels in Nederland en wij verwachten dat dit aantal de komende jaren nog wel even blijft groeien. Zowel online als in de fysieke winkels kan je tijdens JD Sports Black Friday profiteren van voordeel.

JD Sports Black Friday

JD Sports Black Friday is niet het enige Black Friday evenement waar je dit jaar weer van kan profiteren. Inmiddels nemen tientallen winkels in Nederland deel aan Black Friday. Via onze website Blackfridaysuperdeals.nl bieden wij je nu een compleet overzicht van alle deelnemende winkels. Wil je dus profiteren van de absoluut meest voordelige aanbiedingen? Dan raden wij je zeker aan om onze website in de gaten te houden

Hoe is Black Friday ontstaan

Black Friday vindt ieder jaar traditiegetrouw plaats op de vrijdag na Thanksgiving. De Amerikaanse feestdag Thanksgiving is een echt familiefeest en het komt ook vaak voor dat familieleden het opeenvolgende weekend bij elkaar spenderen. Omdat de meeste Amerikanen op Black Friday vrij zijn besluiten veel mensen om die dag eens lekker te gaan shoppen. Amerikaanse winkeliers spelen hier slim op in door extreme kortingen te geven op grote delen van hun assortiment.

Wil jij nu net als vele Amerikanen en Nederlanders profiteren van de Black Friday aanbiedingen die Nederland te bieden heeft? Houdt onze website dan goed in de gaten. Blackfridaysuperdeals.nl, dé specialist op het gebied van JD Sports Black Friday aanbiedingen en meer!

Sluit Menu