JBL Black Friday deals 2019

Voordelig speakers of andere geluidsapparatuur scoren tijdens JBL Black Friday? Houdt dan de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in gaten. Tijdens Black Friday en Cyber Monday plaatsen wij verschillende aanbiedingen op onze website waarmee jij kunt profiteren van extra veel voordeel.

James Bullough Lansing was een Amerikaanse geluidstechnicus die voor heel wat ontwikkelingen heeft gezorgd op het gebied van audioapparatuur. James Lansing richtte in 1948 JBL op, nadat het bedrijf Altec Lansing verliet. Lansing wordt tegenwoordig gezien als één van de meest invloedrijke geluidsingenieurs. Zijn innovaties binnen de speaker technologie hebben er mede voor gezorgd dat we naar de kwalitatieve audio kunnen luisteren die we vandaag de dag kennen. Blackfridaysupersale.nl vindt het geweldig dat James Lansing JBL in het leven heeft geroepen, omdat we door zijn uitvindingen vandaag de dag kunnen profiteren van JBL Black Friday. James Bullough Lansing was een bijzondere man en we hebben een aantal bijzondere feitjes van hem voor je op een rijtje gezet.

De JBL D101

Het eerste product van JBL was de D101. Dit was een 15-inch speaker die licht gebaseerd was op de Altec Lansing 151-speaker. We vertelde je al eerder dat James Lansing bij Altec heeft gewerkt en dit bedrijf was dan ook niet echt te spreken over dit product. Deze onvrede was niet helemaal terecht. Het was namelijk James Bullough Lansing die verantwoordelijk was voor de technlogie van de Altec Lansing 151-speaker. Naast dit product was Lansing ook verantwoordelijk voor het zogeheten Shearer-Horn-Project, dit project zou uiteindelijk een van de eerste audiosystemen voor bioscopen opleveren. Vandaag de dag staat JBL bekend als producent van hoogwaardige audiosystemen. Profiteer vandaag nog van JBL Black Friday kortingen.

De D101-rechtszaak 

Vrijwel direct na de lancering van D101 speaker had James Lansing een rechtszaak aan zijn broek hangen. Altec Lansing spande een rechtszaak aan omdat James Lansing de D101 speaker de naam Iconic toe-eigende. Iconic was een merknaam van Altec Lansing en de Iconic was één van de invloedrijkste audiosystemen uit onze geschiedenis. Uiteindelijk lukte het James Lansing om de componenten van de Iconic na te maken en op deze manier een rechtszaak te ontwijken. Naast de JBL D101 speakers heeft JBL nog veel meer speakers ontwikkeld. Bekijk deze speakers nu online en profiteer tijdelijk van de JBL Black Friday aanbiedingen.

Het einde van James Lansing, maar de redding van JBL 

James Lansing was een man met een liefde voor engineering en audio, maar helaas was hij minder goed met geld en zakendoen. Een groot deel van het geld dat JBL verdiende ging in rook op. Hierdoor kwam JBL in problemen terecht en zorgde het er uiteindelijk voor dat het bedrijf de rekeningen niet kon betalen. Uiteindelijk kreeg James Lansing dan ook last van depressies wat ervoor zorgde dat hij op 24 september 1949 zelfmoord pleegde. Gelukkig blijft de geest van James Lansing voor altijd voortleven en kan je nog altijd profiteren van JBL Black Friday aanbiedingen.

Hoewel dit natuurlijk een zeer treurig einde was van het leven van James Lansing, betekende zijn zelfmoord wel de redding van JBL. Een aantal jaar voordat Lansing zelfmoord pleegde had hij namelijk een levensverzekering afgesloten t.w.v. $ 10.000. Na de dood van Lansing nam Bill Thomas de leiding van het bedrijf over en met deze $ 10.000 was hij in staat om een doorstart te maken met JBL. Tot op de dag van vandaag maakt dit James Lansing onlosmakelijk verbonden met JBL. Zonder zijn innovatieve creaties en briljante ideeën zouden we niet van audio kunnen genieten die we vandaag de dag gewend zijn. Wil jij nu ook eens ontdekken wat de producten van JBL in huis hebben? Profiteer dan nu van de JBL Black Friday aanbiedingen via Blackfridaysupersale.nl.

Blackfridaysupersale.nl, de toonaangevende specialist op het gebied van JBL Black Friday aanbiedingen!

Sluit Menu