iPad Black Friday deals 2019

Tijdens iPad Black Friday kan je nu een stuk goedkoper een iPad kopen. Heb jij altijd een iPad willen hebben of ben je inmiddels weer toe aan nieuwe iPad? Pak dan nu tijdelijk je voordeel met de Black Friday deals van Blackfridaysuperdeals.nl. Naast iPad deals hebben we nog veel meer andere deals die jou flink wat geld kunnen besparen. Houdt onze website in de aanloop naar Black Friday goed in de gaten voor de scherpste deals en aanbiedingen.

Tablets

Koop jouw nieuwe iPad tijdens Black Friday bij de volgende webshops

Coolblue

Bekijk alle Apple iPad tijdens Black Friday bij Coolblue

MediaMarkt

Bekijk alle Apple iPad tijdens Black Friday bij MediaMarkt

Amac

Bekijk alle Apple iPad tijdens Black Friday bij Amac

Bol.com

Bekijk alle Apple iPad tijdens Black Friday bij Bol.com

De geschiedenis van de iPad

De iPad werd op 27 januari 2010 aangekondigd. Apple heeft de ontwikkeling van de iPad een lange tijd geheim weten te houden, waardoor de release van de eerste Apple tablet als een volledige verrassing kwam voor vele journalisten. Na de aankondiging praatte de hele wereld dan ook over deze revolutionaire tablet en ook tijdens iPad Black Friday praat iedereen weer over het extra voordeel dat je kan pakken tijdens deze dag.

De iPad leek op het eerste gezicht op een grotere versie van de iPhone of de iPod Touch. De tablet is namelijk compact en is eigenlijk niet te vergelijken met een Notebook of een MacBook laptop. Maar niets was minder waar! Met de introductie van de iPad wist Apple de complete markt op z’n kop te zetten. In 2010 was er namelijk nog geen echte tablet op de markt en met de introductie van de iPad wist Apple hier een markt voor te creëren. Dat de iPad een succes was is wel te zien aan de verkoopcijfers. Tussen de introductie van de eerste iPad in 2010 en de release van de iPad Air in 2013 wist Apple 100 miljoen tablets te verkopen. Apple weet natuurlijk dondersgoed dat ze dit succes aan ons als consumenten hebben te danken en daarom geven zij sporadisch kortingen weg. Tijdens iPad Black Friday is het mogelijk om een extra voordelige iPad aan te schaffen.

iPad Black Friday

iPad Black Friday is ideaal voor mensen die iets goedkoper uit willen zijn bij de aanschaf van hun nieuwe tablet. Apple-producten staan er natuurlijk om bekend dat ze niet al te goedkoop zijn. Gelukkig is dit tijdens 29 november 2019 wel anders. Maar naast iPad Black Friday kan je tijdens deze zwarte vrijdag ook nog profiteren van andere Apple-producten met extra veel voordeel. Houdt onze website scherp in de gaten voor de beste deals.

Dat we in Nederland kunnen profiteren van Black Friday daar is nog niet zo heel lang sprake van. Het was pas in 2014 toen MediaMarkt als één van de eerste grote retailers in Nederland begon met Black Friday acties. Dat de Nederlandse consumenten wel bleken te porren voor Black Friday acties werd wel duidelijk toen MediaMarkt haar jaarlijkse omzet flink zag stijgen door deze acties.

Maar natuurlijk kan je niet alleen in Nederland profiteren van Black Friday. Ook in de Verenigde Staten is dit mogelijk. Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en daar wordt het al minimaal sinds 1932 gevierd. Black Friday vindt ieder jaar plaats op de vierde vrijdag van November én altijd op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Tijdens deze vrijdag hadden veel Amerikanen een vrije dag en veel van hen besluiten deze dag dan ook om alvast te beginnen met de kerstinkopen. Tijdens deze dag kan dat natuurlijk extra voordelig, omdat veel winkels in de Verenigde Staten hun artikelen tijdens deze dag een stuk goedkoper aanbieden. Zo kan je zowel in de Verenigde Staten als in Nederland bijvoorbeeld profiteren van iPad Black Friday.

Blackfridaysuperdeals.nl is dé specialist op het gebied van de beste Black Friday aanbiedingen. Ben jij op dit moment op zoek naar een vervanger van je oude iPad of heb je nog nooit een iPad gehad maar wil je er wel één? Maak dan nu snel gebruik van onze tijdelijke iPad Black Friday aanbiedingen!

Sluit Menu