ICI Paris XL Black Friday deals 2019

Op 29 november 2019 is het weer tijd voor ICI Paris XL Black Friday en dat betekent dat je weer flink voordeel kan pakken met zeer voordelige deals. Topproducten uit het beautysegment zijn tijdens deze dag weer flink afgeprijsd. Zodra deals van ICI Paris XL bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen. Ons team is dag in dag uit bezig met het scannen van het internet op zoek naar de beste deals.

ICI Paris XL

ICI Paris XL is één van de bekende parfumwinkels die we hebben in ons land. In vrijwel iedere stad en/of winkelcentrum vind je wel een winkel van deze aanbieder. Maar naast fysieke winkels beschikt ICI Paris XL ook over een webshop met een zeer uitgebreid assortiment. Ben je dus op zoek naar parfum of beauty producten? Dan ben je bij ICI Paris XL zeker weten aan het juiste adres.

ICI Paris XL is ontstaan in een wijk gelegen in Brussel. De oprichters wouden het mooie Parijs, in hoeverre mogelijk, naar Brussel halen. ICI Paris XL heeft een uitgebreid assortiment met in totaal 13.000 producten verdeeld over verschillende categorieën: parfum, cosmetica, mascara, geuren én huidverzorging. Deze producten zijn zeer geliefd als cadeaus tijdens moederdag, maar ICI Paris XL heeft haar bekendheid vooral te danken aan de luchtjes die ze verkopen. Bekende merken die verkocht worden bij ICI Paris XL zijn onder andere:

  • Dior
  • Cartier
  • Chanel
  • Tom Ford
  • Giorgio Armani
  • Gucci

Ben jij nog op zoek naar een cadeautje voor de feestdagen? Profiteer dan tijdelijk van ICI Paris XL Black Friday kortingen. De Black Friday deals zijn zowel geldig in de winkels als in de webshop. Shop gemakkelijk in de webshop en ontvang bij je bestelling altijd gratis proefmonsters van verschillende geurtjes. Daarnaast biedt ICI Paris XL een gratis inpakservice aan, zodat jouw cadeau mooi ingepakt kan worden.

ICI Paris XL Black Friday

In 2018 kon je profiteren van 25% korting op vrijwel het gehele assortiment. De deals voor ICI Paris XL Black Friday zijn op dit moment nog niet bekend, maar we verwachten dat deze wel in lijn liggen met de acties van vorig jaar. Zoals al eerder gezegd raden we je aan om de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten te houden voor de scherpste aanbiedingen.

ICI Paris XL Black Friday in 2019 vindt plaats op 29 november. Maar vaak kun je ook al een paar dagen van tevoren profiteren van kortingen. Daarnaast neemt ICI Paris XL ook deel aan Cyber Monday, waarbij je uitsluitend in de webshop kunt profiteren van extra veel voordeel.

Black Friday in Nederland

Sinds 2014 is Black Friday ieder jaar groter aan het worden in Nederland. In dat jaar begonnen dan ook grote retailers zoals MediaMarkt en Bol.com voor het eerst met Black Friday aanbiedingen. Het Nederlandse publiek bleek wel te porren voor deze aanbiedingen en al snel volgden meer retailers met Black Friday aanbiedingen. Inmiddels zijn er zoveel Nederlandse winkels die Black Friday acties organiseren dat consumenten soms de bomen door het bos niet meer zien. Daarom bieden we je nu een handig overzicht op onze website van alle Black Friday deals, waaronder ICI Paris XL Black Friday aanbiedingen.

Black Friday is dé dag voor consumenten om te profiteren van extra veel voordeel. Wil jij nu zeker weten dat jij het maximale voordeel eruit haalt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Blackfridaysuperdeals.nl kiest de aanbiedingen die wij weergeven namelijk op basis van kortingspercentages en alleen de beste ICI Paris XL Black Friday deals verschijnen op onze website.

Sluit Menu