Hunkemoller Black Friday deals 2019

Tijdens Hunkemoller Black Friday kan je een stuk voordeliger lingerie en badkleding aanschaffen. Iedere vrouw in Nederland kent het merk dat Doutzen Kroes tegenwoordig vertegenwoordigt wel en wij zijn dan ook hartstikke blij dat wij kortingen kunnen aanbieden op een groot deel van de collectie van Hunkemoller. Bekijk nu de Hunkemoller deals op onze website en profiteer voordat het te laat is.

De geschiedenis van Black Friday

Hunkemoller is al meer dan 100 jaar de lingeriespecialist voor vrouwen in Nederland. Hunkemoller is in 1886 opgericht door Wilhelm Hunkemoller. In 1886 was de bh nog niet uitgevonden en dus focuste Wilhelm zich op het produceren van korsetten. In het begin werden de korsetten geproduceerd in Amsterdam. In de jaren daaropvolgend werden er door de familie Hunkemoller verschillende winkels geopend in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Hunkemoller groeide de eerste eeuw na de oprichting flink door en in 1974 kwam Hunkemoller in handen van Confendex B.V. Onder de vlag van Confendex B.V. nam Hunkemoller eigende Hunkemoller zich de bedrijfsnaam toe die we vandaag de dag kennen. Na de overname door Confendex B.V. begon het bedrijf zich te focussen op de uitbreiding in Nederland naar België. Eind jaren ’70 werden in België dan ook de eerste filialen geopend. De uitbreiding in Nederland moest zich voltrekken door de eigen vestigingen van Hunkemoller aan te vullen met franchisevestigingen. Tegenwoordig zijn er verschillende (franchise)vestigingen in Nederland en België, maar kan je ook in de webshop je voordeel pakken met Hunkemoller Black Friday.

Hunkemoller werd uiteindelijk gekocht door Maxeda, maar dezelfde Maxeda deed Hunkemoller in 2010 weer van de hand aan de investeringsgroep Pai Partners. In 2010 bedroeg de jaarlijkse omzet van het bedrijf 200 miljoen euro verdeeld over 400 winkels. Pai Partners betaalde een bedrag van 265 miljoen euro om het bedrijf over te nemen. Na de overname van Pai Partners groeide het bedrijf door tot 700 vestigingen met in totaal 2700 medewerkers. Uiteindelijk zou Pai Partners in 2015 ook het bedrijf doorverkopen aan het Amerikaanse investeringsfonds Carlyle. In 2017 werd door Hunkemoller zelf bekend gemaakt dat het bedrijf alle franchisenemers wil overnemen. We hebben geen idee of Hunkemoller de komende tijd weer overgenomen zal worden door een andere investeerder, maar wat we in ieder geval zeker weten is dat je tijdens Hunkemoller Black Friday kunt profiteren van extra veel voordeel op de lingerie- en badproducten.

Hunkemoller Black Friday

Hunkemoller staat natuurlijk het meeste bekend om haar lingerieproducten, maar ook voor bad- en relaxproducten kan je bij Hunkemoller terecht. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een warme pyama of te gekke onesies halen. Ideaal voor de winterdagen en tijdens Hunkemoller Black Friday kan je deze producten nu extra voordelig inkopen. Ook op de collectie van Doutzen Kroes bij Hunkemoller kan je nu extra voordeel pakken.

Black Friday 

Black Friday is een Amerikaanse traditie die in de loop van de jaren overgewaaid is naar Europa en Nederland. Ieder jaar ziet Blackfridaysuperdeals.nl dat er steeds meer winkels deelnemen aan Black Friday acties in Nederland. Dit vinden wij natuurlijk een geweldige ontwikkeling, omdat de Nederlandse consumenten op deze manier extra voordelig kunnen shoppen. Op onze website vind je een overzicht van een groot deel van de deelnemende winkels.

Black Friday in 2019 vindt plaats op 29 november. Ieder jaar wordt Black Friday gehouden op de vrijdag ná Thanksgiving. Thanksgiving is een Amerikaanse feestdag en veel Amerikanen zijn de dag erna vrij. Veel Amerikanen besluiten dan ook om lekker te gaan shoppen tijdens deze dag. Dit is natuurlijk niet voor niks want veel Amerikaanse winkeliers bieden extreme kortingen aan. Ook tijdens en de weken voor 29 november kan je in Nederland profiteren van extra voordelig geprijsde artikelen bij bijvoorbeeld Hunkemoller Black Friday.

Blackfridaysuperdeals.nl, de aanbieder van de meest voordelige Hunkemoller Black Friday deals.

Sluit Menu