HP Black Friday deals 2019

Het is weer bijna tijd voor HP Black Friday. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 29 november 2019, maar ook tijdens Cyber Monday en de dagen vóór Black Friday kan je extra voordelig winkelen. In 2018 kon je bij HP drie dagen lang profiteren van 10% korting met een kortingscode. Ook dit jaar kan je weer gebruik maken van een kortingscode wanneer je iets bij HP bestelt. Op dit moment is de kortingscode nog niet bekend, maar zodra de kortingscode bekend is zal deze op de website van Blackfridaysuperdeals.nl verschijnen.

De geschiedenis van HP

Hewlett-Packard (HP) is opgericht door William Hewlett en David Packard. In een garage in Palo Alto richtte zij op 1 januari 1939 een vennootschap op met een startkapitaal van in totaal $538. Een leuk feitje: de volgorde van de achternamen in de bedrijfsnaam werd bepaald door een muntje op te gooien. Een ander leuk feitje is dat je nu tijdelijk kunt profiteren van HP Black Friday aanbiedingen op de website van Blackfridaysuperdeals.nl

Het eerste product van HP was een oscillator. Deze oscillator zou uiteindelijk gebruikt worden door Walt Disney Studios bij het maken van de soundtrack voor Fantasia. William en David leverde tijdens de Tweede Wereldoorlog radio’s, radars, sonars en andere apparatuur voor de zee- en luchtvaart.

In de loop van de jaren die daaropvolgende heeft HP verschillende producten uitgebracht, waaronder; printers, meetinstrumenten, computers, digitale camera’s en managementsoftware. Maar de echte doorbraak van HP was in 1968 toen zij voor het eerst een speciale rekenmachine introduceerde in de markt. Tegenwoordig wordt deze rekenmachine gezien als één van de eerste personal computers die ooit heeft bestaan. In het begin van de jaren ’80 zou HP haar eerste officiële personal computer (pc) uitbrengen. Deze pc’s waren in eerste instantie vooral bedoeld voor bedrijven en universiteiten. In de jaren ’90 zou HP zich uiteindelijk meer gaan focussen op particulieren. En dat is maar goed ook, want als ze dit niet hadden gedaan konden we nooit extra voordeel pakken tijdens HP Black Friday.

De geschiedenis van Black Friday 

Black Friday wordt al tientallen jaren gevierd in Amerika. Black Friday staat in de Verenigde Staten bekend als de dag waarop Amerikaanse winkeliers grote kortingen geven op hun assortiment. De eerste keer dat er sprake was van Black Friday was in 1932, voor zo ver we dit hebben kunnen achterhalen. Op de vrijdag na Thanksgiving vonden er vroeger erg veel parades plaats en lokale winkeliers probeerde hierop in te spelen door grote kortingen te geven. Het begon eerst met de grote warenhuizen in de Verenigde Staten, maar al snel volgden ook de kleinere winkeliers. Zo kan je tegenwoordig ook voordelig shoppen tijdens HP Black Friday.

Toen er eenmaal sprake was van webshops ging het natuurlijk heel snel met Black Friday. Europese consumenten zagen dat Amerikaanse webshops verschillende kortingsacties hielden op deze dag. Een voorbeeld hiervan is natuurlijk HP Black Friday. Europese retailers begonnen deze trend massaal over te nemen en in 2014 was MediaMarkt de eerste retailer in Nederland die grote Black Friday acties aankondigde.

HP Black Friday

Tegenwoordig zijn er honderden winkels in Nederland die meedoen aan Black Friday. Voor een compleet overzicht van de meest populaire Black Friday acties kan je op de website van Blackfridaysuperdeals.nl terecht. Wij bieden consumenten een compleet en actueel aanbod, zodat Nederlandse consumenten altijd kunnen profiteren van de beste deals.

Wil jij net als vele andere Nederlandse consumenten op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen? Houdt dan de website van Blackfridaysuperdeals.nl de komende tijd goed in de gaten voor beste HP Black Friday deals.

Sluit Menu