Holland & Barrett Black Friday deals 2019

Extra voordeel pakken tijdens Holland & Barrett Black Friday? Bekijk dan eens de aanbiedingen op Blackfridaysuperdeals.nl. Holland & Barrett (De Tuinen) is een internationale keten van gezondheidswinkels. Holland & Barrett focust zich met haar producten om de verduurzaming van onze samenleving. Tijdens Black Friday profiteer je van kortingen op verschillende artikelen.

De geschiedenis van Holland & Barrett  

De eerste winkel van Holland & Barrett, toentertijd nog ‘De Tuinen van Babylon’, werd in 1980 geopend in Den Haag. De Tuinen van Babylon begon in Den Haag met het aanbieden van gezondheidsproducten en dit bleek al snel een succes. De volgende winkel in Den Haag volgde al snel. Holland & Barrett was een internationale winkelformule die ook wel in Nederland bleek aan te slaan en in 1991 zou Holland & Barrett lid worden van de Koninklijke Ahold, de naam werd veranderd in ‘De Tuinen’, maar het assortiment bleef hetzelfde. Tot op de dag van vandaag biedt Holland & Barrett nog steeds producten aan die hun oorsprong in de natuur vinden. In de winkels van Holland & Barrett kunnen klanten uitgebreid persoonlijk advies krijgen en de winkels worden door veel klanten ook gezien als een ‘rustpunt’ van de drukke samenleving. Tijdens Holland & Barrett Black Friday profiteer je zowel online als in de fysieke winkels van extra voordeel.

In 2003 zou De Tuinen onderdeel worden van het Britse Holland & Barrett en een nieuwe stap was gezet in de ontwikkeling van het bedrijf. Holland & Barrett is een dochteronderneming van het Amerikaanse NBTY en de overname van De Tuinen zorgde voor een flinke uitbreiding van het productassortiment. Zo werd het assortiment van voedingssupplementen en sportsupplementen flink uitgebreid.

Holland & Barrett Black Friday 

Profiteer tijdens Holland & Barrett Black Friday van kortingen op het uitgebreide assortiment van deze winkelketen. Bij Holland & Barrett kan je terecht voor allerlei verschillende gezondheidsproducten. Heb je behoefte aan extra vitamine C of bijvoorbeeld Omega-3 visolie? Dan heeft Holland & Barrett zeker weten producten in haar assortiment die jou in deze behoefte kunnen voorzien.

Naast gezondheidsproducten hebben de gezondheidswinkels ook flink wat producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Producten die je in het assortiment kan vinden zijn bijvoorbeeld; gezichtsreinigingsproducten, dieetproducten, aankomproducten en allerlei voedingsmiddelen.

De Passie Klantenkaart

Voor vaste klanten heeft Holland & Barrett de ‘Passie Klantenkaart’ geïntroduceerd. Bij iedere aankoop kan je punten sparen. Deze punten kunnen later weer worden ingewisseld tegen extra korting. Het mooie hiervan is dat wanneer je een vaste klant bent van Holland & Barrett je nu ook tijdens Holland & Barrett Black Friday extra punten spaart. Op deze manier kan je dus genieten van dubbel zo veel voordeel!

Black Friday 

Waar komt de Black Friday trend, die in Nederland overigens ieder jaar populairder wordt, toch vandaan? Nou dit kunnen wij je wel vertellen. Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten waar het al tientallen, zo niet honderden jaren, gevierd wordt. Tijdens Black Friday geven Amerikaanse winkeliers torenhoge kortingen op grote delen van hun assortiment. Hierdoor profiteren jaarlijks miljoenen Amerikanen van extra veel voordeel. Black Friday vindt ieder jaar plaats op de vierde vrijdag van november. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 29 november 2019.

Ook in Nederland is Black Friday steeds populairder aan het worden en zien we elk jaar een stijging in het aantal deelnemers. Ook dit jaar kan je dan ook weer profiteren van Holland & Barrett Black Friday. Houdt onze website in de gaten voor de scherpste deals.

Blackfridaysuperdeals.nl, dé website wanneer je op zoek bent naar Holland & Barrett Black Friday aanbiedingen én meer!

Sluit Menu