Happy Socks Black Friday deals 2019

Extra voordeel pakken op de wereldbekende sokken tijdens Happy Socks Black Friday? Dan raden we je aan om onze website zorgvuldig te bekijken. Happy Socks, wie kent ze niet. Deze wereldbekende sokken werden voor het eerst in 2008 gelanceerd en nu zo’n 11 jaar later zijn deze kleurrijke sokken de gehele wereld over gegaan. Maar waar hebben deze sokken hun succes toch aan te danken?

De geschiedenis van Happy Socks

Happy Socks in in 2008 opgericht vanuit de visie om blijheid en kleur naar elke hoek van de wereld te brengen. De oprichters Mikael Söderlindh en Viktor Tell hadden deze visie en wouden deze koste wat het kost nastreven. We kunnen wel zeggen dat dit aardig gelukt is, maar wat is toch het succesverhaal achter deze sokken?

In 2008 had je nog vooral wit en zwart gekleurde sokken. Basic, maar het vervulde prima de functie de ze hadden, namelijk het warm houden van de voeten. Dit kon wel wat leuker dachten Mikael en Viktor en daarom besloten zij om een kleurrijke collectie sokken te lanceren genaamd ‘Happy Socks’. De sokken van Happy Socks staan bekend om hun kleurrijke design, maar de sokken zijn daarnaast ook van hoge kwaliteit en het product van vakmanschap.

Maar wie had er in 2008 verwacht dat de gehele wereld behoefte had aan kleurrijke sokken? Eerlijk gezegd hadden wij dit niet verwacht, maar wat hebben we het mis gehad. Inmiddels zijn Happy Socks verkrijgbaar in 90 landen over de gehele wereld en door de concept stores van Broadway tot Tokio zijn de sokken verkrijgbaar in meer dan 10.000 mode boetieken. De Happy Socks zijn niet extreem duur, maar wil je nu toch extra voordelig Happy Socks aanschaffen? Bekijk dan de Happy Socks Black Friday aanbiedingen van Blackfridaysuperdeals.nl

Happy Socks Black Friday

Net als bij vele andere grote merken in deze wereld heeft ook Happy Socks een eigen kortingsevenement, namelijk Happy Socks Black Friday. Op dit moment zijn de Happy Socks Black Friday aanbiedingen voor 2019 nog niet bekend, maar zodra deze bekend zijn zal je deze op onze website kunnen vinden. Wat in ieder geval wel bekend is is dat Happy Socks tijdens Black Friday in 2018 kortingen weggaf tot wel 30% op geselecteerde items. Hierbij kon je tevens profiteren van gratis verzending.

Black Friday 

Black Friday is in Nederland nog niet zo heel lang populair, maar bij Blackfridaysuperdeals.nl merken we wel dat de populariteit van het evenement ieder jaar toeneemt. MediaMarkt was in 2014 één van de eerste grote Nederlandse retailers die Black Friday acties in Nederland introduceerde. Inmiddels hebben vele andere grote én kleine retailers deze trend opgevolgd en kan je in honderden winkels profiteren van extra kortingen op de dagen rondom Black Friday. Een voorbeeld hiervan zijn de kortingen tijdens Happy Socks Black Friday.

Dat Black Friday in Nederland steeds populairder aan het worden is, is niet zo heel gek. In de Verenigde Staten is Black Friday namelijk het grootste shopping-evenement van het land. Tijdens Black Friday in de Verenigde Staten geven winkeliers enorme kortingen op hun producten. Black Friday staat in dat land dan ook bekend als een dag vol gekte en chaos. Amerikanen kijken er inmiddels niet meer van op dat voor de openingstijd van de populairdere winkels honderden mensen in de wachtrij staan. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er tijdens de opening van deze winkels weleens wat chaotische taferelen ontstaan. Gelukkig kan je tijdens Happy Socks Black Friday in Nederland lekker shoppen vanuit je luie stoel en heb je niks met deze gekte te maken.

Sluit Menu