Groupon Black Friday deals 2019

Het afgelopen jaar kon je tijdens Groupon Black Friday 3 dagen lang profiteren van 20% korting op hotels, reizen en uitjes. Ook dit jaar verwacht Blackfridaysuperdeals.nl weer dat Groupon verschillende Black Friday deals voor ons in petto heeft. Houdt de website van ons goed in de gaten voor de scherpste aanbiedingen en het meeste voordeel.

Hoe werkt Groupon?

Groupon houdt zich bezig het met aanbieden van kortingsbonnen voor verschillende activiteiten. Op de website van Groupon vind je bijvoorbeeld verschillende voordelige deals voor uitjes, restaurants, hotels én nog veel meer. Maar hoe werkt Groupon nou precies?

Wanneer je je aanmeldt op een kortingswebsite zoals Groupon krijg je per e-mail verschillende deals voorgeschoteld. De e-mail prijst een product en of dienst aan voor een goedkopere prijs die je normaliter gewend bent. Er zitten echter altijd wel voorwaarden verbonden aan deze kortingen. Voorbeelden van voorwaarden zijn:

  • enkele producten
  • een bepaald menu
  • een bepaalde periode (alleen in de daluren)
  • of anderszins beperkt

Klanten zien vaak deze voorwaarden over het hoofd en op deze manier kunnen er nog weleens misverstanden ontstaan. Blackfridaysuperdeals.nl heeft het beste voor met onze websitebezoekers en daarom willen wij jullie ook goed informeren over deze voorwaarden, zodat je niet voor onverwachtste verrassingen komt te staan. Op deze manier kan verantwoordelijk en voordelig profiteren van Groupon Black Friday deals.

De voordelen voor Groupon 

We horen je denken, welke voordeel haalt Groupon nu uit het aanbieden van verschillende kortingscodes? We gaan het even voor je uitleggen. Wanneer men een tegoedbon inlevert bij de verkoper in ruil voor een product of een dienst, betaalt men het bedrag aan bedrijven zoals Groupon. Groupon heeft op haar beurt weer een contract met de verkoper van het product of de dienst.

Een percentage van het bedrag dat de klant betaald voor de tegoedbon gaat naar Groupon, het andere bedrag gaat naar de verkoper van het product of de dienst. Meestal is dit een 50/50 verdeling. Hoe meer tegoedbonnen Groupon verkoopt, hoe meer het oplevert voor zowel Groupon als de verkoper. Nu weet je hoe kortingswebsites zoals Groupon te werk gaan, maar een feit blijft dat zij vaak wel extreme kortingen aanbieden die nergens anders verkrijgbaar zijn. Aanbiedingen scoren tijdens Groupon Black Friday kan je dan ook flink wat geld besparen in je portemonnee.

Groupon Black Friday 

Profiteren van Groupon Black Friday is mogelijk in Nederland, maar ook in vele andere lande ter wereld. Het fenomeen Black Friday is afkomstig uit de Verenigde Staten en deze traditie wordt al jarenlang gehouden op de vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving is een Amerikaanse feestdag en op de vrijdag na Thanksgiving zijn de meeste Amerikanen vrij.

Deze vrijdag, die ook wel wordt gezien als het startschot van het kerstseizoen, besluiten veel Amerikanen om alvast voordelig hun kerstinkopen te doen. Bij veel populaire winkels ontstaan dan ook lange rijen met soms chaotische taferelen tot gevolg. Het zou niet de eerste keer zijn dat er dit jaar weer iemand gewond raakt tijdens Black Friday. Gelukkig is het in Nederland nog niet zo gek en kan je ook gewoon vanuit je luie stoel profiteren van extra voordeel tijdens bijvoorbeeld de Groupon Black Friday deals.

De naam Black Friday

Black Friday klinkt helemaal niet zo positief, terwijl dit toch voor veel Amerikanen een zeer positieve dag is met flink veel voordeel. De naam Black Friday verwijst dan ook naar het feit dat verkopers in Amerika tijdens deze dag zo veel verdienen dat ze uit de rode cijfers komen. Uiteindelijk zijn de dan onder aan de streep in staat om zwarte cijfers (winst) te noteren in hun boekhouding.

Profiteer nu tijdens Groupon Black Friday van extra voordeel via Blackfridaysuperdeals.nl!

Sluit Menu