Foot Locker Black Friday deals 2019

Tijdens Foot Locker Black Friday is het mogelijk om tegen een voordelige prijs jouw eigen sneakercollectie uit te breiden. Foot Locker staat in Nederland bekend als één van de toonaangevende winkels wanneer het aankomt op sneakers en sportkleding van de bekendste merken. In Nederland zijn er op dit moment 41 Foot locker winkels verdeeld over heel het land. Daarnaast heeft Foot locker een overzichtelijke website, waar consumenten hun sneakers en kleding online kunnen bestellen. Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten om te kunnen profiteren van de scherpste Foot locker Black Friday aanbiedingen.

De geschiedenis van Foot Locker

De geschiedenis van Foot Locker gaat terug naar het jaar 1963. In 1963 kocht ‘FW Woolworth Company’ de ‘Kinney Shoe Corporation’ en maakte hier een dochteronderneming van. In de jaren ’60 zou de Kinney Shoe Corporation vertakken in speciale schoenenzaken, waaronder; Stylco, Susie Casuals en uiteindelijk Foot Locker in 1974. In de loop van de jaren zou de Woolworth Corporation meerdere bedrijven toevoegen aan haar portfolio. Woolworth Corporation was verantwoordelijk voor de operaties van de Foot Locker winkels en de andere dochterondernemingen. In de jaren ’90 was Foot Locker verantwoordelijk voor 70% van de inkomsten van de Corporation.

Op dit moment heeft Foot Locker meer dan 3500 winkels wereldwijd. Tijdens Foot Locker Black Friday kan je zowel online als in de fysieke winkels profiteren van extra voordelige schoenen en sportkleding. Op de website van Blackfridaysuperdeals.nl vindt je overzicht van alle aanbiedingen.

Foot Locker Black Friday

Foot Locker verkoopt alle grote sportmerken en heeft producten voor iedere leeftijden; 0-4 jaar, 4-6 jaar en vanaf 6 jaar en ouder. Het aanbod van merken bij Foot Locker bestaat onder andere uit:

  • Nike
  • Adidas
  • Puma
  • Ellesse
  • Vans
  • Converse
  • Timberland
  • Under Armour
  • Reebok
  • New Balance

Tijdens Foot Locker Black Friday kan je profiteren van 25% korting op het uitgebreide assortiment. In het assortiment van Foot Locker vind je onder andere sportkleding en sneakers. Wanneer het bestelbedrag boven de 29,99 euro uitkomt worden je sneakers en sportkleding ook nog eens gratis verzonden. Verzending binnen Nederland gebeurt binnen 2 á 3 werkdagen. Foot Locker accepteert verschillende betaalmogelijkheden.

Black Friday in de Verenigde Staten

Niet alleen in Nederland profiteer je van Foot locker Black Friday, maar ook in de Verenigde Staten is dit het geval. Black Friday komt dan oorspronkelijk ook uit de Verenigde Staten en al sinds 1932 vindt Black Friday ieder jaar plaats ná de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 29 november 2019. Ben je dus aan het twijfelen over de aanschaf van nieuwe schoenen of sportkleding bij Foot locker? Dan raden wij je aan om je bestelling nog even uit te stellen tot minimaal 29 november, zodat je kunt profiteren van de Foot Locker Black Friday aanbiedingen. Zodra de Black Friday aanbieding van Foot Locker bekend is zal deze op onze website verschijnen. Houdt de website Blackfridaysuperdeals.nl dan ook scherp in de gaten de komende tijd!

Waar de naam Black Friday precies vandaan komt daar gaan verschillende verhalen over. Sommige mensen zeggen dat de zwarte vrijdag Black Friday heet omdat de meeste Amerikaanse winkeliers pas ná deze ene dag winst schrijven.

Anderen zeggen weer dat de naam in het leven is geroepen, omdat het tijdens deze beruchte dag zo druk is in Amerika, dat het letterlijk zwart ziet van winkelende Amerikanen die zo goedkoop mogelijke aanbiedingen willen scoren. Tijdens Black Friday zijn aanbiedingen met kortingen tot wel 80% op de aankoopprijs dan ook niet gek.

Blackfridaysuperdeals.nl, dé toonaangevende aanbieder op het gebied van Foot Locker Black Friday deals én meer!

Sluit Menu