fonQ Black Friday deals 2019

Wist je dat je tijdens fonQ Black Friday kunt profiteren van extreem hoge kortingen op een groot deel van het assortiment van dit gigantische online warenhuis? Inmiddels is fonQ uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse webwinkels op het gebied van wonen, koken & tafelen, tuin & balkon en huishouden. De oprichting van fonQ gaat terug naar het jaar 2003 toen Patrick Kerssemakers het online warenhuis Voeljegezond.nl oprichtte. De website liep goed en al snel nam Kerssemakers Nonplusultra.nl over. Nonplusultra.nl was een webshop die gespecialiseerd was in cadeaus, designartikelen en gadgets. Eigenlijk was dit een beetje de voorloper van fonQ die we vandaag de dag kennen.

 

Na de oprichting van Voeljegezond.nl en Nonplusultra.nl werd de bedrijfsnaam van het bedrijf veranderd naar Mailorder Solutions. In 2005 volgde ook de overname van Apartdesign.nl. Maar niet alleen Patrick Kerssemakers was verantwoordelijk voor de oprichting van fonQ.nl, het was namelijk Joost Wels die met deze webshop op de proppen kwam. fonQ.nl en Mailorder Solutions waren op dat moment elkaars concurrenten, maar na grondig overleg is in 2009 besloten om de twee bedrijven te bundelen tot één bedrijf binnen Mailorder Solutions. In 2010 werd uiteindelijk besloten om voortaan de naam fonQ te hanteren. FonQ behaalde in 2018 een jaarlijkse omzet van tegen de 90 miljoen euro. Wil jij nu ook eens voordelig profiteren van het al het moois dat fonQ.nl te bieden heeft? Maak dan eens gebruik van onze fonQ Black Friday aanbiedingen!

Profiteren tijdens fonQ Black Friday

Inmiddels is Black Friday een welbekend fenomeen in Nederland, maar er waren ook tijden dat dit niet het geval was. Evenementen zoals fonQ Black Friday vinden in Nederland pas sinds 2014 plaats toen MediaMarkt als één van de eerste grote retailers een Black Friday actie hield. Toen eenmaal de grote retailers zoals MediaMarkt overstag waren, duurde het niet lang voordat ook kleinere retailers deze trend oppakten. Tegenwoordig kan je tijdens Black Friday in Nederland dan ook profiteren van ontelbaar veel aanbiedingen bij ontelbaar veel winkels.

Wat is Black Friday?

Black Friday is al jarenlang een traditie in Amerika en wordt standaard gehouden op de vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving vindt ieder jaar op de vierde donderdag van november plaats. Dit jaar is dit op 28 november 2019 en Black Friday vindt dus plaats op 29 november 2019. Veel Amerikanen zien Black Friday als het startschot van de feestdagen en tijdens Black Friday zijn dan ook duizenden Amerikanen op de been om de beste aanbiedingen binnen te slepen. Tijdens Black Friday kijken Amerikanen dan ook niet verbaasd op wanneer er honderden mensen in de rij staan voor de openingstijd van verschillende winkels. Black Friday in Amerika is dan ook een dag vol hysterische en chaotische taferelen. Gelukkig kun je tijdens fonQ Black Friday lekker rustig vanuit huis profiteren van extra voordelige aanbiedingen.

Waar komt de naam Black Friday vandaan?

Over het ontstaan van de term ‘Black Friday’ bestaan verschillende theorieën. De ene theorie is gebaseerd op het feit dat het tijdens Black Friday letterlijk zwart ziet van de shoppende mensen in Amerika. De andere theorie is gebaseerd op het feit dat veel Amerikaanse winkeliers na Black Friday pas zwarte cijfers kunnen wegschrijven. Er gaan nog meerdere verhalen rond over het ontstaan van Black Friday en de waarheid zal dan ook in het midden liggen. Maar in ieder geval kunnen we je wel verzekeren dat je tijdens fonQ Black Friday kunt profiteren van extreem hoge kortingen. Profiteer nu van de

Niet voor niets wordt Blackfridaysupersale.nl al jaren dé specialist genoemd op het gebied van fonQ Black Friday deals.

Sluit Menu