Expert Black Friday deals 2019

Tijdens Expert Black Friday kan je profiteren van extra veel voordeel in één van de winkels van Expert óf via de webshop. Al meer dan 50 jaar is Expert dé service- en klantgerichte organisatie van Nederland op het gebied van home-elektronica. In 1967 werd Expert opgericht in de volgende landen; Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en Duitsland. Expert werkt op basis van franchisenemers en inmiddels zijn er meer dan 8.000 Expert winkels te vinden in 22 landen. Op dit moment zijn er 140 Expert winkels in Nederland.

Veel mensen in Nederland nemen de tijd voor het kopen van elektronica. Dit is natuurlijk logisch, omdat de aanschaf van elektronica vaak gepaard gaat met een flinke investering. Maar juist op producten met een hoge aanschafprijs kan tijdens Expert Black Friday veel worden bespaard. Black Friday is dan ook dé dag bij uitstek om te profiteren van extra veel voordeel bij Expert.

Expert Black Friday deals in 2018

2019 wordt het niet eerste jaar dat Expert Black Friday acties plaatsvinden. In 2018 kon je namelijk ook al profiteren van verschillende Expert Black Friday deals. De deals van vorig jaar zagen er als volgt uit:

  • Samsung 49 inch QLED TV, van € 1099,- voor € 799,-
  • Samsung HW-MS650 soundbar, van € 399,- voor € 269,-
  • Sonos Beam in kleur zwart of wit, van € 449,- voor € 399,-
  • Acer Aspire 3 laptop, van € 449,- voor € 349,-

Vanzelfsprekend kon je bij Expert altijd al voordelig winkelen op het gebied van elektronica. Het assortiment tijdens Expert Black Friday is enorm en wanneer je op zoek bent naar producten op het gebied van elektronica vind je bij Expert zeker waar je naar op zoek bent. Bij Expert kan je onder meer producten aanschaffen in de volgende productcategorieën: speakers, soundbars, microfoons, laptops, desktops, tassen, webcams, camera’s, smartphones, tablets, harde schijven.

Black Friday 2019

Black Friday vindt dit jaar plaats op 29 november 2019. Ieder jaar vindt Black Friday traditiegetrouw plaats op de dag na Thanksgiving. Thanksgiving is een nationale feestdag in Amerika en de vrijdag daarna zijn alle Amerikanen vrij. Die vrije vrijdag staat bekend in Amerika als het startschot van de feestdagen en Amerikaanse winkeliers geven dan ook extreem hoge kortingen op grote delen van het assortiment.

Hoe de naam Black Friday precies is ontstaan is onduidelijk en hier bestaan dan ook verschillende theorieën over. De meest gehoorde theorie is dat de naam Black Friday is afgeleid vanuit het feit dat er tijdens Black Friday zoveel shoppende Amerikanen op de been zijn dat het letterlijk zwart ziet van de mensen.

Een andere bekende theorie is dat volgens experts een groot gedeelte van de winkeliers in Amerika pas ná Black Friday winst boeken. Het woord ‘Black’ wordt dan afgeleid van de zwarte cijfers die de winkels kunnen schrijven. Black Friday wordt al jarenlang gevierd in Amerika en is een ongekend groot succes. Waar de naam echter precies vandaan komt zal waarschijnlijk een raadsel blijven.

Ook in Nederland is Black Friday aan een flinke opmars bezig. Deze opmars begon in 2014 toen enkele grote retailers begonnen met Black Friday acties. Deze trend is opgepakt door de kleinere retailers en tegenwoordig ontkom je niet meer aan Black Friday in Nederland. Dit is natuurlijk hartstikke voordelig voor ons als consumenten en daarom bieden we je graag Expert Black Friday aanbiedingen aan. Waarom zou je te veel betalen wanneer dit niet nodig is?

Tijdens Black Friday komt het vaak voor dat producten in de aanbieding razendsnel zijn uitverkocht. Blijf daarom de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten houden. Wees geen dief van je eigen portemonnee en profiteer van de Expert Black Friday acties voordat het te laat is.

Sluit Menu