Dekbed Discounter Black Friday deals 2019

Dekbed Discounter Black Friday is het perfecte moment om te profiteren van extra veel voordeel bij één van de grootste beddengoed winkels van Nederland. Dekbed-Discounter is opgericht door de inmiddels 29-jarige Niels Verwij. Niels Verwij begon in 2014 als student met € 5000,- die hij had geleend van zijn ouders. Wij kunnen je verzekeren dat Niels van deze beslissing zeker geen spijt heeft gehad. Inmiddels draait Dekbed-Discounter namelijk een jaarlijkse omzet van meer dan 20 miljoen euro met dagelijks meer dan 3.000 orders. Niet gek voor iemand onder de 30 jaar oud denken wij zo.

Hoe scoor je de goedkoopste Dekbed Discounter Black Friday Deals?

Het vanuit Amerika overgewaaide fenomeen Black Friday wordt met het jaar steeds populairder in Nederland. In 2014 zagen we voor het eerst dat grote winkels zoals MediaMarkt deelnamen aan dit evenement. Toen de grote jongens eenmaal overstag waren, konden kleinere winkeliers natuurlijk niet achterblijven. Maar hoe scoor je op dit moment nou de beste Black Friday Deals? Dit doe je natuurlijk door de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten te houden. Op onze website vind je allerlei soorten deals, waaronder Dekbed Discounter Black Friday deals. Wees geen dief van je eigen portemonnee en maak gebruik van de aanbiedingen die Blackfridaysuperdeals.nl aanbiedt.

Wat is Black Friday precies?

Black Friday staat in Amerika bekend als de vrijdag na Thanksgiving. In Amerika wordt deze dag dan ook traditioneel gezien als het startschot van de feestdagen. Winkeliers in Amerika geven tijdens Black Friday enorme kortingen op hun assortiment. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat er in Amerika tijdens Black Friday honderden mensen tegelijkertijd een winkel proberen binnen te dringen op zoek naar de meest voordelige aanbiedingen. Gelukkig is het in Nederland nog niet zo ver als in Amerika en met Dekbed Discounter Black Friday is dit ook zeker niet het geval. Bestel gemakkelijk vanuit huis en krijg jouw nieuwe beddengoed de volgende dag in huis, zelfs wanneer je om 23:45 besteld!

Waar komt de naam Black Friday vandaan?

Waar de naam ‘Black Friday’ precies vandaan komt is niet helemaal bekend en er gaan dan ook verschillende verhalen in het rond. De meest aannemelijke verklaring is dat de naam afkomstig is van het feit dat veel retailers de melding maken hoge winsten tijdens Black Friday. Het woord ‘Black’ verwijst naar bedrijven die hun winsten opnemen in zwarte cijfers en verliezen in rode cijfers.

Naast het bovenstaande verhaal gaat er nog een verhaal rond over de afkomst van de naam Black Friday. Tijdens Black Friday is het in de Verenigde Staten namelijk zo druk dat het letterlijk zwart ziet van de mensen. Wij kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat deze naam hiervan afkomstig, maar net zoals bij veel dingen zal de waarheid waarschijnlijk in het midden liggen. Wat we je in ieder geval wel kunnen verzekeren is dat je tijdens Dekbed Discounter Black Friday nergens anders zo voordelig beddengoed kunt shoppen.

Het assortiment van Dekbed Discounter

Tijdens Dekbed Discounter Black Friday kan je profiteren van extra hoge kortingen op het assortiment van Dekbed Discounter. Het assortiment van bestaat uit vrijwel alle beddengoed producten, zoals; boxsprings, matrassen, matrasbeschermers, kussens, dekbedden én nog veel meer. Dekbed Discounter staat bekend om, de naam zegt het al, de discountprijzen die ze hanteren. Door gebruik te maken van de acties van Blackfridaysupersale.nl profiteer je van nog meer korting!

Blackfridaysupersale.nl, dé specialist als het gaat om Dekbed Discounter Black Friday aanbiedingen.

Sluit Menu