Clarks Black Friday deals 2019

Vorig jaar kon je tijdens Clarks Black Friday vier dagen lang profiteren van 20% korting op de aanschaf van schoenen. Op dit moment zijn de aanbiedingen van Clarks tijdens Black Friday nog niet bekend, maar Blackfridaysuperdeals.nl verwacht dat we ook dit jaar weer kunnen profiteren van extra veel voordeel. Houdt onze website goed in de gaten, want zodra de deals van Clarks bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

De geschiedenis van Clarks

De geschiedenis van Clarks begon allemaal bijna 200 jaar geleden in 1825. De broers Cyrus en James Clark produceerde in die tijd een pantoffel gemaakt van schapenleer. De pantoffels waren het product van innovatie en vakmanschap. In die tijd waren de schoenen van de gebroeders Clark behoorlijk revolutionair, maar ook tegenwoordig worden Clarks schoenen nog steeds ontwikkeld door gebruik te maken van geavanceerde constructietechnieken. Iedere Clarks schoen wordt bijvoorbeeld geproduceerd van handgesneden haagbeukenhout. Daarnaast worden de schoenen van Clarks gekenmerkt door actuele technologieën en de nieuwste materialen. Wil jij nu extra voordelig Clarks schoenen aanschaffen? Profiteer dan nu tijdelijk van de Clarks Black Friday aanbiedingen die op onze website zijn te vinden.

Al sinds de oprichting van het bedrijf staat Clarks bekend als een pionerend en vernieuwend bedrijf. Als sinds de eerste pantoffels van James en Cyrus Clark tot schoenen die de vorm van de voet volgen; de schoenen in halve maten en breedtes; de iPad meter voor kindervoeten tot 3D-printing. Clarks onderscheidt zich door slimme en innovatieve ideeën en technieken.

De schoenen experts van Clarks

Ooit omschreef de bekende Leonardo da Vinci de voeten van de mens als ‘een technologisch meesterstuk en een kunstwerk’. Clarks kon zich uitstekend vinden in deze omschrijving en zij hebben dan ook veel onderzoek verricht naar de menselijke voet. Zo heeft Clarks bijvoorbeeld onderzocht hoe de menselijke voet zich ontwikkelt en hebben ze de biomechanische kant van de voet goed kaart gebracht. Door deze verschillende onderzoeken in de loop van de jaren is Clarks in staat om de perfecte schoenen te maken. 

Inmiddels heeft Clarks een archief met meer dan 22.000 modellen. Clarks schoenen hebben meer dan eens een mode-revolutie ontketend en de schoenen zijn nog altijd even modieus al 200 jaar geleden. Clarks schoenen staan niet bekend als hele goedkope schoenen, maar gelukkig kun je tijdens Clarks Black Friday wel extra voordelig Clarks schoenen kopen. Bekijk het nu het aanbod van de beste deals op onze website en profiteer voordat het te laat.

Clarks Black Friday 

Tijdens Clarks Black Friday kan je nu extra voordelig Clarks schoenen aanschaffen. Wou jij altijd al deze schoenen, maar nooit de hoofdprijs betalen? Dan hebben we dus meer dan goed nieuws voor je. Tijdens Clarks Black Friday in 2018 kon je vier dagen lang profiteren van kortingen tot wel 20%. De Black Friday deals van dit jaar zijn nog niet bekend, maar zodra deze bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

Black Friday is een fenomeen wat vanuit de Verenigde Staten is over komen waaien naar Nederland. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 29 november 2019 en dit is net als ieder jaar de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Tijdens deze vrijdag zijn veel Amerikanen vrij én geven winkeliers enorme kortingen op hun assortiment. Het is dan ook niet gek dat Black Friday in de Verenigde Staten dé drukste dag van het jaar is met een enorme mensenmassa die zo goedkope aanbiedingen willen scoren.

Op de website van Blackfridaysuperdeals.nl vindt je overzicht van alle Black Friday aanbiedingen die de grote retailers in Nederland aanbieden. Blackfridaysuperdeals.nl is dé specialistische aanbieder van Clarks Black Friday aanbiedingen én meer!

Sluit Menu