Center Parcs Black Friday deals 2019

We hebben er weer een tijdje op moeten wachten, maar het is weer bijna tijd voor Center Parcs Black Friday. Bij Center Parcs kan je ook dit jaar goedkope weekjes of weekendjes weg scoren. In 2018 kon je vier dagen lang profiteren van extra voordeel op kerstvakanties en voorjaarsvakanties bij Center Parcs. Dit jaar verwacht Blackfridaysuperdeals.nl ook weer verschillende Black Friday aanbiedingen. Wees geen dief van je eigen portemonnee en houdt onze website goed in gaten voor de scherpste deals.

De geschiedenis van Center Parcs

Center Parcs is ontstaan in 1967. In dat jaar kreeg de Nederlandse zakenman Piet Derksen een stuk grond aangeboden gelegen in de buurt van Reuver, een klein stadje in Limburg. Op het eerste ogenblik twijfelde Piet over de aankoop van de grond, maar dit veranderde toen hij de ligging in het prachtige natuurgebied zag.

In 1968 opende Piet Derksen het eerste vakantiepark op het nieuwe stuk grond: Sporthuis Centrum de Lommerbergen. Dit park was vanzelfsprekend een stuk eenvoudiger dan de hedendaagse parken die we van Center Parcs gewend zijn. Zo was er bijvoorbeeld nog geen sprake van tropische zwemparadijzen (Aqua Mundo) en konden vakantiegangers terecht in een eenvoudig overdekt zwembad. Van cottages was toentertijd al helemaal geen sprake, vakantiegangers sliepen in tenten uit de eigen fabriek van Piet Derksen. Maar gelukkig maakte deze tenten al snel plaats voor bungalows van aluminium. De nieuwe bungalows werden ontworpen op basis van een lintstructuur, zodat vakantiegangers voldoende privacy hadden.

Vakantiepark Lommerbergen was een succes en al snel werd in 1970 het tweede vakantiepark geopend: Het Vennebos. In Het Vennebos waren verschillende faciliteiten aanwezig zoals; een slager, een kapper, een boetiek, een midgetgolfbaan en kon men een boot huren. In 1971 werd het derde vakantiepark geopend: Het Meerdal. Het Meerdal park staat bekend als het eerste Center Parcs vakantiepark met een glijbaan.

In de jaren 1980 t/m 1985 werden er nog eens vier nieuwe parken geopend; De Eemhof (1980), Erperheide (1981), De Kempervennen (1983) en Het Heijderbos (1985). De Eemhof was het eerste vakantiepark met meer dan 600 cottages. Het zwembad in de Eemhof werd voor het eerst een ‘tropisch zwemparadijs’ genoemd. Wil jij nu ook eens dit tropisch zwemparadijs voordelig bezoeken? Pak dan nu je voordeel tijdens Center Parcs Black Friday.

In 1986 vond Pieter Derksen dat de naam Sporthuis Centrum niet geschikt was voor de internationalisering van het bedrijf en dus veranderde hij de naam in Center Parcs. In de jaren die daarop volgden is Center Parcs blijven groeien en Blackfridaysuperdeals.nl is hier meer dan blij mee. Was dit niet het geval konden we namelijk nooit profiteren van Center Parcs Black Friday.

Center Parcs Black Friday 

Tijdens Center Parcs Black Friday kan je voordelig een weekendje weg scoren. Kan jij niet wachten om eens lekker een lang weekend of een midweek weg te gaan? Dan is een vakantie naar Center Parcs zeker een goede keuze. Je bent namelijk niet lang onderweg naar het buitenland, maar kan je wel het ultieme vakantiegevoel ervaren.

Black Friday is een traditie die oorspronkelijk afkomstig vanuit de Verenigde Staten, maar die langzamerhand ook in Nederland steeds populairder aan het worden is. Ieder jaar ziet Blackfridaysuperdeals.nl een toename in het aantal deelnemende winkels. MediaMarkt was in 2014 een van de eerste grote Nederlandse retailers die Black Friday acties in ons land introduceerde. Tegenwoordig hebben vele andere grote en kleine retailers deze trend gevolgd en kan je bij honderden winkels profiteren van Black Friday. Een voorbeeld hiervan is Center Parcs Black Friday.

Blackfridaysuperdeals.nl is in het leven geroepen om Nederlandse consumenten een compleet en actueel overzicht te geven van de beste Black Friday deals van ons land. Houdt onze website in de aanloop naar Black Friday goed in de gaten voor de scherpste Center Parcs Black Friday deals én meer!

Sluit Menu