CameraNU Black Friday deals 2019

CameraNU Black Friday is het evenement voor mensen die op zoek zijn een nieuwe (professionele) camera en/of accessoires. CameraNU is in 2003 opgericht door twee studievrienden. Tijdens hun studie zijn de twee vrienden begonnen met het importeren van camera’s uit het buitenland. Zij verkochten deze camera’s met een mooie winst in Nederland en al snel groeide het bedrijf. Hierdoor konden de oprichters een pand huren om de voorraad op te slaan. Inmiddels is CameraNU uitgegroeid tot dé cameraspecialist van Nederland met meerdere vestigingen door het hele land en tijdens CameraNU Black Friday profiteer je van extra veel voordeel.

Black Friday en Cyber Monday 2019

In de Verenigde Staten wordt Black Friday gezien als het startschot van het kerstseizoen. Het kerstseizoen in de Verenigde Staten begint iets eerder dan in Nederland omdat wij natuurlijk nog Sinterklaas vieren. Ieder jaar vindt Black Friday plaats op de dag nadat Thanksgiving wordt gevierd. Thanksgiving wordt ieder jaar op de vierde donderdag van november gevierd en tijdens dit feest laten Amerikanen hun dankbaarheid blijken voor alle goede dingen in hun leven. Traditiegetrouw wordt Thanksgiving gevierd met de hele familie en het komt dan ook vaak voor dat familieleden urenlang reizen om bij elkaar te kunnen zijn. De vrijdag na Thanksgiving is het Black Friday en tijdens Black Friday geven winkeliers in Amerika enorme kortingen op hun producten. Black Friday in de Verenigde Staten staat dan ook bekend als een hysterisch en chaotisch festijn waarbij duizenden Amerikanen op de been zijn om zo goedkope mogelijke aanbiedingen te scoren. Maar ook in Nederland zijn er ieder jaar steeds meer winkels die deelnemen aan Black Friday acties. Zo kan je dit jaar ook profiteren van CameraNU Black Friday. Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten voor alle aanbiedingen en torenhoge kortingen.

Cyber Monday is de online tegenhanger van Black Friday. Cyber Monday is in het leven geroepen door online winkels die ook graag wilden profiteren van de Black Friday gekte. Tijdens Cyber Monday kan je profiteren van aanbiedingen van allerlei webshops. Niet alleen voor CameraNU Black Friday, maar ook voor Cyber Monday ben je bij onze website aan het juiste adres. Zodra de Black Friday en de Cyber Monday deals van CameraNU bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

CameraNU in 2019

Dat CameraNU in 2003 klein is begonnen is tegenwoordig niets meer van te merken. Door de jaren heen is het bedrijf blijven groeien en inmiddels heeft CameraNU naast een webshop (cameranu.nl) ook verschillende vestigingen in Urk, Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. De CameraNU Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen zullen in de winkel en online niet veel van elkaar verschillen. Mocht je dus niet in de mogelijkheid zijn om langs te komen bij één van onze vestigingen dan kan je ook online profiteren van extra scherpe aanbiedingen.

Hoewel de aanbiedingen zowel in de winkel als via onze webshop nagenoeg hetzelfde zijn dien je wel rekening te houden met de voorraad per vestiging en de voorraad van de webshop. Tijdens CameraNU Black Friday geldt het op=op principe en daarom dien je als consument snel te profiteren van de aanbiedingen voordat het te laat is. De voorraad tijdens CameraNU Black Friday kan enorm hard gaan en daarom raden we je aan om vooraf even contact op te nemen met CameraNU.nl of met één van de vestigingen. Op deze manier voorkom je namelijk teleurstellingen. Op tijd op de hoogte zijn van alle Black Friday aanbiedingen die CameraNU voor je in petto heeft? Houdt dan de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten. Zodra de aanbiedingen van CameraNU bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

Blackfridaysuperdeals.nl, dé website als het gaat om CameraNU Black Friday aanbiedingen.

Sluit Menu