Bonprix Black Friday deals 2019

Op 29 november is het weer tijd voor bonprix Black Friday. Tijdens deze vrijdag kan je weer profiteren van extra veel voordeel. In 2018 kon je vier dagen lang profiteren van 20% korting op geselecteerde artikelen. Ook dit jaar kunnen we je verzekeren dat je tijdens Black Friday weer flink kan profiteren van extra veel voordeel. Zodra de bonprix deals bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

De geschiedenis van Bonprix

Bonprix is opgericht op 21 mei 1986 opgericht. Begonnen als een klein postorderbedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot een internationale fashion retailer met meer dan 35 miljoen klanten verspreid over de hele wereld. Bonprix is actief in meer dan 30 landen en meer dan 3.000 medewerkers werken dag in dag uit om de wensen van de klanten te realiseren. Heb je de wens om extra voordelig te shoppen? Dan heeft Bonprix ook hier een oplossing voor, namelijk Bonprix Black Friday!

In 1986 begon Bonprix in Duitsland met 10 medewerkers en een catalogus van in totaal 32 pagina’s. In 1991 breidde het bedrijf uit naar het buitenland en waren de producten van Bonprix nu ook verkrijgbaar in Frankrijk en Polen. In 1992 zou de Italiaanse markt aangeboord worden.

Het bijzondere aan Bonprix is dat zij in 1997 al een webshop wisten te realiseren. Zij waren hier ten opzichte van de concurrentie zeer vroeg bij en dit heeft hen dan ook zeker geen windeieren gelegd. In 1999 werd de eerste mijlpaal van Bonprix bereikt. Het bedrijf wist namelijk in dat jaar een omzet te behalen van 1 miljard Duitse Mark. Omgerekend naar euro is dat tegenwoordig een bedrag van iets meer dan een half miljard euro!

Anno 2019 is Bonprix uitgegroeid tot een absolute wereldspeler op het gebied van fashion en e kleding van Bonprix is wereldwijd verkrijgbaar. Bij Bonprix kan je terecht voor damesmode, herenmode, kindermode en zelfs voor woonartikelen. Het volledig assortiment van Bonprix bekijken? Bekijk dan eens de webshop en je zult versteld staan van het aanbod!

Bonprix Black Friday

We hebben je natuurlijk al verteld dat je tijdens Bonprix Black Friday kan profiteren van extra veel voordeel. Maar niet alleen bij Bonprix kan je profiteren van extra veel voordeel, maar bij steeds meer winkels in Nederland. Sinds MediaMarkt in 2014 de eerste grote Black Friday acties in Nederland introduceerde ziet Blackfridaysuperdeals.nl ieder jaar een groeiend aantal aan retailers die meedoen met Black Friday. Voor consumenten wordt het steeds lastiger om de beste deals te scoren, maar gelukkig kan je op onze website altijd terecht voor de beste Black Friday aanbiedingen.

Black Friday is een evenement dat oorspronkelijk alleen werd gehouden in de Verenigde Staten. Tijdens Black Friday geven Amerikaanse winkeliers ieder jaar flinke kortingen op hun assortiment. Black Friday werd een lange tijd alleen gevierd in de Verenigde Staten, ieder jaar op de vrijdag ná Thanksgiving. Maar ook de Europese markt blijkt wel te porren voor deze dag met extra veel voordeel. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa zien we steeds meer Black Friday acties, zoals Bonprix Black Friday voorbijkomen.

De naam Black Friday betekent letterlijk vertaald ‘zwarte vrijdag’. Dit is natuurlijk niet de meest positieve naam voor een dag vol met kortingen. De naam Black Friday heeft dan ook niets en niets met negativiteit te maken. De naam is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan doordat de meeste Amerikaanse winkeliers pas na deze vrijdag winst maken. Winst wordt wereldwijd altijd genoteerd in zwarte cijfers en dus bestaat er een grote kans dat de naam hiervandaan komt. We kunnen dit echter niet met zekerheid zeggen dus pin ons hier dan ook niet op vast. Maar gelukkig weten we dat je op 29 november wel kan profiteren van Bonprix Black Friday aanbiedingen.

Een compleet overzicht van de Black Friday aanbiedingen in Nederland? Houdt dan de website van Blackfridaysuperdeals.nl in de gaten voor de scherpste Bonprix Black Friday aanbiedingen en meer!

Sluit Menu