Body en Fit​ Black Friday deals 2019

Profiteren van Body en Fit Black Friday? Dan ben je zeker weten op de juiste website terechtgekomen. Body en Fit is opgericht in 1995 en sindsdien kan je bij dit bedrijf terecht voor sportvoeding, voedingssupplementen, dieetproducten en healthy- lifestyleproducten. Het assortiment van Body en Fit bestaat uit duizenden producten die jou helpen groeien en een gezonde lifestyle stimuleren. Tijdens de dagen rondom Black Friday én Cyber Monday kan je profiteren van extra veel voordeel op een groot deel van het assortiment.

Body en Fit is in het jaar 2017 overgenomen door de Ierse branchegenoot Glanbia. Bij de overname van het bedrijf was een bedrag van circa € 181 miljoen mee gemoeid. Body en Fitshop probeert door de overname meer voet aan de grond te krijgen in het buitenland. Door de inwijding van Glanbia zien zij mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Het management van het bedrijf blijft hetzelfde net als de 181 medewerkers van het bedrijf. Body & Fit blijft vanuit het distributiecentrum in Heerenveen opereren, waar het bedrijf Duitsland en de Benelux bediend. Net zoals voorgaande jaren kan je ook in 2019 weer extra voordeel pakken met de Body en Fit Black Friday deals.

Body en Fit Black Friday

Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Traditiegetrouw vindt Black Friday plaats op de dag na Thanksgiving. Thanksgiving vindt ieder jaar plaats op de vierde donderdag van november. In de Verenigde Staten staat Black Friday bekend als een extreem kortingsfestijn. Winkeliers en warenhuizen in de Verenigde Staten geven enorme kortingen en vele Amerikanen staan dan ook te popelen om te profiteren van deze deals. Black Friday in de Verenigde Staten staat bekend als een hysterische dag vol met chaotische taferelen. Inwoners uit de Verenigde Staten zijn dan ook bereid om urenlang in de rij te staan of zelfs te overnachten vóór de winkels. Vrijwel iedereen wil zijn of haar graantje meepikken. De online omzet van Black Friday in de Verenigde Staten bedroeg in 2017 meer dan € 5 miljard. Voor de komende jaren wordt verwacht dat dit bedrag alleen maar omhoog zal gaan.

Maar ook in Nederland begint Body en Fit Black Friday steeds populairder te worden. MediaMarkt was in 2014 één van de eerste grote Nederlandse retailers die meedeed aan Black Friday. Toen MediaMarkt eenmaal goede resultaten behaalde tijdens Black Friday zagen we ook in stijging in andere deelnemers van Black Friday. Body en Fit Black Friday is hier een voorbeeld van.

Waarom heet Black Friday, Black Friday?

Er bestaan vele theorieën over de afkomst van de naam Black Friday. Een bekende theorie is dat de naam Black Friday afkomstig is van het feit dat de meeste winkeliers in de Verenigde Staten pas vanaf Black Friday positieve cijfers (zwart) kunnen wegschrijven in hun boekhouding. Een andere veelgehoorde, maar onbevestigde theorie, is dat Black Friday aan zijn naam komt doordat het in de Verenigde Staten tijdens deze dag zo druk is dat het letterlijk zwart ziet van de mensen.

Wil jij nu ook profiteren van supervoordelige Body en Fit Black Friday aanbiedingen? Houdt dan de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten. Tijdens Black Friday en Cyber Monday kan je via onze website profiteren van supervoordelige aanbiedingen.

Blackfridaysuperdeals.nl, de specialist op het gebied van Body en Fit Black Friday aanbiedingen.

Sluit Menu