Apple Watch Black Friday deals 2019

Op zoek naar voordelige Apple Watch Black Friday deals? Dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Blackfridaysuperdeals.nl heeft een uitgebreide selectie aan Apple Watch Black Friday aanbiedingen voor je op een rijtje zet. Pak nu je voordeel voor het te laat is!

Apple Watch

Koop jouw nieuwe Apple Watch tijdens Black Friday bij de volgende webshops

Coolblue

Bekijk alle Apple Watch tijdens Black Friday bij Coolblue

MediaMarkt

Bekijk alle Apple Watch tijdens Black Friday bij MediaMarkt

Amac

Bekijk alle Apple Watch tijdens Black Friday bij Amac

Bol.com

Bekijk alle Apple Watch tijdens Black Friday bij Bol.com

Het ontstaan van Apple

Apple is opgericht in het jaar 1976. Steve Jobs en Steve Wozniak waren twee vrienden die elkaar leerden kennen bij Hewlett-Packard. Steve Wozniak was al een tijd bezig met het ontwerpen van een Personal Computer (PC) en Steve Jobs hielp hem hierbij. Nadat ze het prototype, zonder succes, aan hadden geboden bij HP en Atari besloten ze om de personal computer zelf te gaan verkopen. De eerste personal computer was een feit en uiteindelijk zou Apple een vooruitstrevend bedrijf worden op het gebied van computers, telefoons, horloges en koptelefoons. Apple staat bekend om haar prijzige producten, maar gelukkig kan je tijdens Apple Watch Black Friday profiteren van extra voordeel op één van de meest innovatieve smartwatches.

Apple Watch

De Apple Watch is een smartwatch geproduceerd door Apple. De eerste presentatie van de Apple Watch vond plaats tijdens WWDC op 9 september 2014. Het design van de Apple Watch is rechthoekig met afgeronde hoeken. De Apple Watch draait op het speciaal ontworpen besturingssysteem van Apple genaamd, watchOS. De Apple Watch is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, namelijk: de ‘Apple Watch’ van roestvrijstaal, de ‘Apple Watch Sport’ van aluminium én de van titanium of keramisch gemaakte ‘Apple Watch Edition’. Daarnaast zijn er verschillende groottes en horlogebanden verkrijgbaar. Je kunt alle varianten bekijken op de website van Apple.

De Apple Watch maakt gebruik van een draadloos oplaadsysteem d.m.v. inductie. Daarnaast beschikt de Apple Watch over een ‘Force Touch’ systeem wat het verschil kan opmerken tussen drukken en tikken. Wil jij deze nieuwe functies nu eens zelf ervaren? Profiteer dan tijdelijk van de Apple Watch Black Friday deals.

Anno 2019 zijn er verschillende series van de Apple Watch ontworpen. De eerste generatie werd geïntroduceerd bij de presentatie in 2014. Apple zou uiteindelijk nog in totaal vijf verschillende series ontwikkelen en de laatste serie werd aangekondigd op 10 september 2019 in het Steve Jobs Theatre in Apple Park. Tijdens Apple Watch Black kan je nu profiteren van extra veel voordeel op deze innovatieve smartwatch. Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten en blijf op de hoogte van de meest voordelige aanbiedingen.

Apple Watch Black Friday 

Tijdens Apple Watch Black Friday kan je zowel in de Verenigde Staten als in Nederland profiteren van extra veel voordeel. In de Verenigde Staten is Black Friday al jarenlang een enorm festijn met megakortingen tot gevolg. Winkeliers in de Verenigde Staten staan erom bekend dat ze soms tot wel 80% korting geven op grote delen van het assortiment. Het is dan ook niet gek dat er die dag miljarden gespendeerd worden. In 2018 was de totale online omzet van Black Friday in de Verenigde Staten 6,2 miljard dollar.

In Nederland kwam de online omzet vorig jaar uit op een totaalbedrag van 275 miljoen euro. De fysieke winkels draaien tijdens Black Friday 2018 een omzet van 475 miljoen euro. Voor het jaar 2019 worden nog hogere omzetcijfers verwacht en we zien dan ook dat Black Friday in Nederland bezig is aan een flinke opmars. Houdt onze website goed in de gaten voor alle aanbiedingen. Op dit moment zijn de Apple Watch Black Friday acties nog niet bekend, maar zodra deze bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

Houdt de website van Blackfridaysuperdeals.nl goed in de gaten, want tijdens Black Friday kan je profiteren van Apple Watch Black Friday deals én nog vele andere aanbiedingen.

Sluit Menu