Amac Black Friday deals 2019

Tijdens Amac Black Friday Apple producten kopen? Dan weet je dat je een stuk voordeliger uit bent. Amac is een premium reseller van Apple producten met op dit moment 47 Amac stores over het gehele land. Apple producten kopen bij Amac biedt verschillende voordelen ten opzichte van de officiële Apple stores en Apple webwinkel. Weten welke voordelen dit zijn? Lees dan eens op je gemak verder.

Amac: Apple Premium Reseller 

Amac is een zogenoemde Apple Premium Reseller (APR). Apple Premium Resellers zijn onafhankelijke winkels die mogen handelen in computers en consumentenelektronica van Apple. In Nederland zijn op dit moment zo’n 50 Apple Premium Resellers actief.

APR’s zijn door het Apple zelf in het leven geroepen in het jaar 2003. APR’s komen voort uit het Apple Centre concept. Het Apple Centre concept was een formule uit de jaren ’80 die gericht was op de zakelijke markt. Met de introductie van de iMac en iPod zag Apple haar bedrijf echter zo ontzettend hard groeien dat het bestaande reseller-netwerk van Apple niet aan de vraag kon voldoen.

In 2003 werden de eerste Apple Premium Resellers in Nederland geïntroduceerd met vestigingen in Maastricht (Ivizi) en Rotterdam (Mac House). In 2004 volgde nog meer APR’s in Amsterdam (Mac House) en Utrecht (Amac). Op dit moment is Amac de grooste Apple Premium Reseller van Nederland en tijdens Amac Black Friday kan je profiteren van extra veel voordeel.

Amac Black Friday

Vorig jaar kon je tijdens Amac Black Friday bijna een week lang profiteren van kortingen tot wel 50% op verschillende Apple producten. Amac staat bekend om de 2 jaar consumentengarantie die ze aanbieden en daarnaast is het personeel van Amac uitstekend in staat om jou te helpen bij de keuze van nieuwe producten. Bestellingen in de webshop worden gratis thuis geleverd, maar het is ook mogelijk om jouw bestelling op te halen bij een Amac winkel in de buurt. Wil jij nu ook eens die nieuwe MacBook of iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Profiteer dan tijdelijk van de Amac Black Friday aanbiedingen op Blackfridaysuperdeals.nl

Apple is natuurlijk wereldwijd hartstikke bekend en tijdens Black Friday in de Verenigde Staten ontstaan er dan ook vaak grote wachtrijen voor de winkels. Gelukkig kan je bij Amac lekker op je gemakje winkelen of via de webshop jouw Apple producten bestellen. Niet iedereen zit natuurlijk op die drukte te wachten.

En dat druk is tijdens Black Friday is de laatste tijd wel te merken aan de stijging van de populariteit van dit evenement. Gelukkig is het nog niet zo gek als in de Verenigde Staten, maar ook hier zijn we elk jaar weer dat er steeds meer winkels deelnemen, zoals Amac Black Friday én dat de omzet ieder jaar stijgt.

Black Friday 

Black Friday is een evenement dat oorspronkelijk vanuit de Verenigde Staten naar Nederland is overgewaaid. Ieder jaar wordt Black Friday standaard gehouden op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op deze vrijdag hebben de meeste Amerikanen een vrije dag en voor velen van hen luidt Black Friday het begin van het kerstseizoen in. Winkeliers in de Verenigde Staten geven enorme kortingen en het is tijdens Black Friday ook extreem druk in de meeste winkelstraten.

Waar de naam Black Friday precies vandaan komt is niet helemaal bekend en er gaan hier dan ook verschillende verhalen over in het rond. Het meest bekende verhaal is dat de naam ontleed is aan het feit dat veel Amerikaanse winkeliers pas na Black Friday winst en dus zwarte cijfers onder aan de streep kunnen noteren.

Wil jij tijdens Black Friday in 2019 ook profiteren van extra korting op bijvoorbeeld Apple producten? Houdt dan de website van Blackfridaysuperdeals.nl in de gaten voor de meest voordelige Amac Black Friday aanbiedingen.

Sluit Menu