AliExpress Black Friday deals 2019

Tijdens AliExpress Black Friday profiteer je van extra veel kortingen op het al zeer voordelige assortiment van AliExpress. AliExpress is opgericht door de inmiddels bekende persoon Jack Ma. In 1999 richtte Jack Ma de ‘Alibaba Group’ op, toentertijd was dit nog een B2B-portaal om Chinese producenten in contact te brengen met buitenlandse kopers. In 2003 volgde de oprichting van de eerste B2C-portaal van Jack Ma genaamd Taobao. Anno 2019 is Taobao één van de twintig meest bezochte websites ter wereld. Toch stopte hierbij het succes niet voor Jack Ma, een jaar later richtte hij namelijk Alipay op. Op dit moment handelt Alipay de helft van alle online betalingstransacties af in China. Alle websites van de Alibaba Group zijn verantwoordelijk voor meer dan 60% van de pakketbezorging binnen heel China.

De lage prijzen van AliExpress

AliExpress kennen we allemaal als de goedkope totaalaanbieder uit China. Letterlijk alle producten zijn hier te vinden tegen spotgoedkope prijzen en tijdens AliExpress Black Friday kan je profiteren van nog meer voordeel! Maar hoe komt het toch dat AliExpress haar producten zo extreem goedkoop kan aanbieden? Dit heeft te maken met het feit dat AliExpress een verzamelwebsite is van duizenden, vooral Chinese, verkooppartijen. Chinese fabrikanten staan bekend om hun massaproductie en op die manier weten zij de productieprijs van hun artikelen flink naar beneden te drukken. Producten die in Nederlandse webshops € 20,- kosten zijn bij AliExpress vaak al verkrijgbaar voor een paar euro. Wanneer je producten tijdens AliExpress Black Friday bestelt dien je er echter wel rekening mee te houden dat AliExpress over het algemeen een lange levertijd hanteert. Bestelde producten worden met de boot vervoerd naar Nederland en je kan zelf al raden dat een boot niet binnen een paar dagen vanuit China in Nederland arriveert.

AliExpress Black Friday 2019

De acties van AliExpress van Black Friday 2018 waren geldig voor vele verschillende productgroepen. Voorbeelden van deze productgroepen met kortingen waren o.a. computers, elektronica, cosmetica, accessoires én nog veel meer. Ook in 2019 verwacht Blackfridaysupersale.nl enorme kortingen, maar houdt hiervoor onze pagina goed in de gaten. Let op: sommige deals vereisen een kortingscode of coupon.

Wanneer is het Black Friday? 

AliExpress Black Friday vindt traditioneel gezien ieder jaar plaats na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Thanksgiving wordt in Amerika gevierd op de vierde donderdag van november. Thanksgiving wordt dit jaar gevierd op 28 november 2019 en Black Friday dus op vrijdag de 29e november. Voor veel Amerikanen wordt Black Friday gezien als het startschot van de feestdagen. Tijdens Black Friday bieden winkeliers in Amerika extreem hoge kortingen aan op grote delen van hun assortiment. Veel Amerikanen doen tijdens Black Friday meteen de grote inkopen voor de feestdagen.

Bestellen en verzenden bij AliExpress

Het assortiment van AliExpress Black Friday bestaat uit bijna alle artikelen die je kunt bedenken. Al deze producten zijn verkrijgbaar voor een extreem lage prijs en shoppen via AliExpress gebeurt via een handomdraai. Zoek de producten die je wilt bestellen en plaats deze eenvoudig in je winkelwagen. De producten die op AliExpress worden aangeboden zijn allemaal afkomstig vanuit verschillende fabrieken. Hierdoor kan de levertijd per product ook aanzienlijk verschillen, maar houdt in ieder geval rekening met een levertijd van minimaal 2 weken.

Betalen tijdens AliExpress Black Friday kan gemakkelijk via de gebruikelijke betaalmethoden in Nederland, zoals iDeal en Visa. Vergeet echter niet dat je ook belasting en invoerrechten moet betalen over de producten die je via AliExpress koopt. Ook wanneer je product niet wordt gecontroleerd door de Douane doe je er verstandig aan om deze invoerrechten en belastingen te betalen. Doe je dit namelijk niet, dan zal je de rekening achteraf ontvangen.

Profiteer van AliExpress Black Friday acties met Blackfridaysuperdeals.nl

Sluit Menu