AirPods Black Friday deals 2019

Voordelig profiteren van AirPods Black Friday aanbiedingen? Dan ben je bij Blackfridaysuperdeals.nl aan het juiste adres. Op dit moment zijn AirPods de nieuwste hype van Nederland en je ziet deze dan ook overal in het straatbeeld voorbijkomen. Met de introductie van de AirPods heeft Apple dan ook een nieuwe standaard gezet.

We weten allemaal dat Apple producten niet voordelig zijn en dit is dan ook bij de AirPods niet het geval. De AirPods werden in de markt gezet met een introductieprijs van € 179,-. Maar ondanks de hoge aanschafprijs waren de AirPods in zowel de Verenigde Staten als in Nederland een enorm succes. Ten tijde van de lancering van de AirPods waren deze in zowel de Verenigde Staten als Nederland niet aan te slepen en moest men weken wachten tot ze hun bestelde AirPods geleverd kregen. Wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan raden wij je aan om te profiteren van de AirPods Black Friday aanbiedingen.

AirPods

Koop jouw nieuwe AirPods tijdens Black Friday bij de volgende webshops

Coolblue

Bekijk alle Apple AirPods tijdens Black Friday bij Coolblue

MediaMarkt

Bekijk alle Apple AirPods tijdens Black Friday bij MediaMarkt

Amac

Bekijk alle Apple AirPods tijdens Black Friday bij Amac

Bol.com

Bekijk alle Apple AirPods tijdens Black Friday bij Bol.com

Zijn de Apple AirPods de hoge prijs waard?

Net zoals bij iedere introductie van een nieuw Apple product ontstaat er elke keer weer de discussie over de hoge aanschafprijs. Een prijs van € 179,- is natuurlijk niet niks voor het op het eerste oog lijkende simpele draadloze oortjes. Maar de grote vraag is natuurlijk of de Apple AirPods de hoge aanschafprijs rechtvaardigen. Gelukkig profiteer je met de AirPods Black Friday aanbiedingen van extra voordeel, waardoor je in ieder geval geen € 179,- hoeft te betalen. Daarnaast vinden wij dat de AirPods uitblinken op de volgende onderdelen:

De speciaal ontwikkelde W1-chip 

Apple heeft een speciale W1-chip ontwikkeld voor de AirPods waardoor je in staat bent om jouw AirPods razendsnel te koppelen met je andere Apple apparaten. Het is mogelijk om je AirPods te koppelen met de volgende apparaten; iPhone, Mac, iPad of Apple Watch. Zodra je oortjes eenmaal hebt gekoppeld met een apparaat worden ze de volgende keer wanneer je de oortjes in doet automatisch gekoppeld met het apparaat waarmee je de laatste keer verbonden was. Koppel je de telefoon tussentijds met een ander apparaat? Dan dien je deze de volgende keer wel weer even handmatig te koppelen met het apparaat naar wens.

Het oplaaddoosje

Met AirPods Black Friday profiteer je tevens van een bijgeleverd oplaaddoosje. Dit oplaaddoosje wordt standaard geleverd bij iedere bestelling. Zodra je de AirPods in het doosje plaatst worden deze automatisch opgeladen. Wanneer de AirPods volledig zijn opgeladen kan je tot wel vijf uur naar muziek luisteren. Het oplaaddoosje is tevens ideaal als je onderweg bent, omdat je de draadloze koptelefoons op deze manier niet kwijt kan raken.

Ingebouwde microfoon  

Aan de onderkant van de AirPods zitten kleine microfoons die je kunt gebruiken om te bellen én om Siri te bedienen. Wanneer je op zijkant van AirPods tikt is het mogelijk om de muziek te pauzeren en/of Siri op te roepen. Telefoongesprekken worden automatisch doorgestuurd naar de AirPods en zo kun je gemakkelijk telefoneren terwijl je je handen vrij hebt.

Zoek mijn AirPods

De AirPods zijn natuurlijk niet heel groot en daardoor is het mogelijk dat je ze kwijtraakt. Gelukkig heeft Apple hier wat op gevonden. Met de functie ‘Zoek mijn AirPods’ is het mogelijk om je AirPods gemakkelijk terug te vinden wanneer je deze kwijt bent.

Profiteren van AirPods Black Friday

Wil jij niet de hoofdprijs betalen voor de Apple AirPods? Dan raden we je aan om te profiteren van de Apple en AirPods Black Friday deals. Apple heeft ieder jaar verschillende Black Friday deals voor consumenten in petto en zo kon je vorig jaar bijvoorbeeld profiteren van 4 dagen lang kortingen tot € 200,-. Op dit moment zijn de Apple en AirPods Black Friday deals voor 2019 nog niet bekend, maar zodra deze bekend zijn zullen deze op onze website verschijnen.

Blackfridaysuperdeals.nl, de website wanneer het gaat om AirPods Black Friday deals én meer!

Sluit Menu