Adidas Black Friday deals 2019

Profiteren van Adidas Black Friday? Dan ben je bij Blackfridaysupersale.nl aan het juiste adres. Het merk Adidas kent een succesvolle, maar zeer bijzondere historie. In 1920, enkele jaren na de Eerste Wereldoorlog, richtte de Duitse Schoenmaker Adolf (Adi) Dassler in Herzogenaurach een schoenenfabrieken op. Dassler focuste zich uitsluitend op het maken van sportschoenen en in 1924 liet hij samen met zijn broer Rudolf Dassler het bedrijf Gebrüder Dassler Schuhfabrik registreren, ook wel Geda genoemd.

De schoenenfabriek van de gebroeders Dassler bereikte in een korte tijd grote successen en tijdens de Olympische Spelen van 1928 in Amsterdam droeg een meerderheid van de Duitse sporters Adidas schoenen. Het eerste grote sportsucces van de gebroeders werd behaald toen Lina Radke tijdens de 800-meter een gouden medaille behaalde op Adidas schoenen. Het tweede succes werd behaald tijdens de Olympische Spelen van 1936 toen Duitse sporters in totaal zeven keer goud, vijf keer zilver en vijf keer brons binnenhaalden. Zij droegen allemaal Adidas sportschoenen. Ook vandaag de dag worden de sportschoenen van het merk nog veel gedragen. Profiteer tijdens Adidas Black Friday nu van extra veel voordelen op sportschoenen, sportaccessoires, trainingspakken én nog veel meer!

De ruzie waaruit Puma en Adidas zijn ontstaan

De gebroeders Dassler leidden de firma Geda tot kort na de Tweede Wereldoorlog. In 1948 kregen de broers echter ruzie, waarna het bedrijf opsplitste in twee verschillende bedrijven, namelijk Adidas én Puma. Tot de dag vandaag weet niemand nog de precieze oorzaak van de ruzie tussen de twee broers, maar er gaan verschillende theorieën in het rond. Een van de theorieën is dat Adi zijn broer Rudolf zwart maakte bij de Amerikaanse bezetters. Een andere theorie is weer dat Adi zijn jaloers was op zijn broer die een vermeende verhouding had met Adi’s vrouw. Tot op het moment van vandaag is de oorzaak van de ruzie nog steeds niet bekend en zelfs de kinderen en kleinkinderen van Rudolf en Adolf weten de oorzaak niet. Grote kans dat we de waarheid dan ook nooit zullen achterhalen. Maar wat we in ieder geval wel weten is dat je tijdens Adidas Black Friday kunt profiteren van extreem veel voordeel. Houdt de website van Blackfridaysupersale.nl dan ook goed in gaten.

Adidas Black Friday

In het begin van de twintigste eeuw is Adidas begonnen als een sportmerk. Tegenwoordig is Adidas echter getransformeerd van sportmerk tot lifestylemerk. Er zijn weinig sportende Nederlanders die nooit een product van Adidas in hun bezit hebben gehad en er zijn meer dan genoeg mensen die wel producten van Adidas bezitten. Tijdens Adidas Black Friday profiteer je van kortingen op het uitgebreide assortiment van Adidas met onder meer; sneakers, voetbalschoenen, vesten, trainingspakken, sportaccessoires én nog veel meer! Profiteer nu van de deals die Blackfridaysupersale.nl voor je op een rijtje heeft gezet.

Black Friday, niet alleen in Amerika

Dat de Amerikaanse traditie van Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika naar Europa is inmiddels wel bekend. Steeds meer grote bedrijven in het binnenland en het buitenland doen mee aan deze traditie en ook Adidas Black Friday is dus een feit.

Hoe Black Friday precies is ontstaan is niet helemaal duidelijk en er gaan dan ook verschillende verhalen de ronde. Een veelgehoorde theorie is dat de naam Black Friday afstamt van het feit dat het op die dag in de Verenigde Staten letterlijk zwart ziet van de mensen. Een andere theorie is gebaseerd op Amerikaanse winkeliers die volgens velen pas na Black Friday zwarte cijfers kunnen wegschrijven in hun boekhouding. Waar de naam nu ook precies vandaan komt het mag duidelijk zijn dat je voor Adidas Black Friday aanbiedingen bij Blackfridaysuperdeals.nl aan het juiste adres bent.

Sluit Menu